PROGLAŠENI NEDELJNI POBEDNICI SERIJALA MAJKE I SNAJKE! U (Veliko)subotnjem specijalu najbolji momenti iz prošle nedelje!
Foto: Kurir televizija

majke i snajke

PROGLAŠENI NEDELJNI POBEDNICI SERIJALA MAJKE I SNAJKE! U (Veliko)subotnjem specijalu najbolji momenti iz prošle nedelje!

Pop kultura -

U (Veliko)subotnjem specijalu najzabavnijeg kulinarskog Šou programa Majke i Snajke prisetili smo se prošlonedeljnih takmičara, a potom je usledilo proglašenje pobednika za prošlu nedelju.

Na kulinarskom bojištu takmičile su se sledeće porodice:

Ponedeljak

Porodica Arsić

Majka Mila je penzionerka, a ranije je radila u butiku odeće koji je sama držala. U slobodno vreme voli da šeta, da kuva, da se druži. Najviše voli da sprema domaću kuhinju i jela sa povrćem. Omiljeno jelo joj je musaka.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Anđela je pozanimanju medicinska sestra. U slobodno vreme voli da kuva i da gleda filmove. Najviše voli da sprema domaća jela zajedno sa svekrvom. Omiljeno jelo joj je musaka. Sa mužem se upoznala na njegovoj svirci.

Sin Aleksa radi kao menadžer u jednoj firmi. U slobodno vreme voli da svira gitaru, da igra košarku ali i da ide na plivanje. Bavi se i modelingom. Ne kuva često. Omiljeno jelo: musaka.

Utorak

Porodica Marićević

Majka Jasmina je u penziji je od septembra, a 40 godina je radila u Institutu za telekomunikacije. U slobodno vreme voli da čita, da boravi u prirodi, da radi u svojoj baštu u Aranđelovcu i da putuje kad joj se ukaže prilika. Bavi se i jogom. Ne voli da kuva ali pošto nije imao ko da joj kuva, morala je ona da nauči. Najčešće sprema domaća jela, a omiljeno jelo joj je kapama sa jagnjetinom.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Svetlana je po struci medicinska sestra, vaspitač i radi u vrtiću. U slobodno vreme voli da šeta, da piše pesme, najviše pesme za decu jer je deca najviše inspirišu. Voli da pravi aranžmane od slatkiša, ali ne prodaje, to radi samo za drage ljude. Nije ljubitelj kuvanja, ali voli da eksperimentiše u kuhinji. Omiljena hrana su joj razne vrste testenina i domaća hrana.

Sin Predrag je ekonomista, a trenutno je nezaposlen. U slobodno vreme prati sport. Voli da kuva. Omiljeno jelo mu je podvarak.

Sreda

Porodica Barac

Majka Ljubica je penzionerka, ali ranije je radila kao knjigovođa za „25. maj“ i „Putnik“. U slobodno vreme voli da šeta, da gleda dokumentarce i kvizove. Nije ljubitelj kuvanja, kuva kad mora. Najčešće sprema jela sa povrćem i piletinom. A omiljeno jelo je belo meso i krompir.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Aleksandra je student Pravnog fakulteta i pri kraju je studija. Tokom studiranja je radila u Pio fondu i na još par honorarnih poslova. U slobodno vreme čita, sluša muziku ili izlazi sa društom. Nije ljubitelj kuvanja. Voli da sprema slatkiše, a najviše palačinke jer joj je to najlakše.

Sin Stefan je po zanimanju je arhitekta. Hobi mu je muzika. Ne voli da kuva, više voli kada mu drugi spremaju. Punjene paprike su mu omiljeno jelo.

Četvrtak

Porodica Jovanović

Snajka Daniela rođena je u Dalmaciji u Kninu, ali sada živi u Beogradu. Po zanimanju je dizajner tekstila i odeće i specijalista inženjer tehnologije vezano za odeću specijalne namene (šije uniforme). U slobodno vreme voli da pleše tango, da crta, da slika, da peva. Voli da kuva, ali ne kuva često. Ljubitelj je mediteranske kuhinje. Omiljeno jelo su joj lignje na žaru.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Majka Vesna bavi se alternativnom medicinom. U slobodno vreme voli da šeta, da čita, da piše, da se druži. Svira gitaru i peva, igra i folklor. Obožava da kuva. Najviše voli da sprema domaća jela. Omiljeno jelo joj je sarma koju sprema na specifičan način.

Sin Marko bavi se slikarstvom i grafičkim dizajnom. U slobodno vreme se bavimuzikom, svira akustičnu gitaru i peva. Radio je u jednom restoranu kao pomoćni kuvar. Voli istočnjačku kuhinju. Omiljeno jelo mu je falafel.

Petak

Porodica Tomić

Majka Sofija je u penziji, a ranije je radila u tekstilnoj proizvodnji. U slobodno vreme čuva jednu staru baku koju jako voli i voli da provodi vreme sa životinjama. Voli da kuva. Najviše sprema junetinu, gulaš ili neke supice. Omiljeno jelo je upravo gulaš.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Julija je po zanimanju dizajner, studira dizajn tekstila i odeće. U slobodno vreme šeta svog psa i voli da izlazi sa drugaricama. Voli da kuva i dobro joj ide. Omiljeno jelo joj je roštilj.

Sin Aleksandar radi kao tehnička podrška. U slobodno vreme voli da igra košarku. Često kuva, a omiljeno jelo su mu punjene paprike.

A u dalje takmičenje plasirale su se porodice Arsić i Jovanović od kojih je svaka odnela vrednu nedeljnu nagradu od 50.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track