BIKOVIĆ SE NE ODVAJA OD ATRAKTIVNE DEVOJKE! Vratio se iz Moskve, pa odmah otišli u nabavku u centru Beograda! PUNA KESA! PAPARACO
Foto: Kurir, Printscreen Instagram

zaljubljeni golupčići

BIKOVIĆ SE NE ODVAJA OD ATRAKTIVNE DEVOJKE! Vratio se iz Moskve, pa odmah otišli u nabavku u centru Beograda! PUNA KESA! PAPARACO

Pop kultura -

Miloš Biković ne krije da uživa u vezi sa svojom devojkom Ivanom Malić. Iako mnoge dame jednostavno lude za njim, u poslednje vreme njegovo srce pripada atraktivnoj pravnici poreklom iz Crne Gore.

Oni su ove godine proveli i najveći hrišćanski praznik Uskrs zajedno u Moskvi, a samo dan nakon toga, u ponedeljak po podne, naš paparaco uslikao je golupčiće u šetnji posle nabavke u jednom marketu u centru Beograda.

Miloš Biković
foto: Kurir

Glumac i njegova lepša polovina su u ponedeljak pre podne doleteli iz Rusije, a kako ovih dana Miloš ima mnogo obaveza oko premijere prve filmske svemirske drame "Izazov", u kojoj igra jednu od glavnih uloga, oni nisu časili časa pa su odmah otišli do marketa kako bi kupili namirnice koje su im bile neophodne za taj dan.

Ivana je tom prilikom obukla karirani kaput u crno-beloj boji, koji je ukombinovala sa farmerkama i crnim ravnim čizmama i tašnom u istoj boji, dok se Biković opredelio za mantil u bež boji i bele patike, pa su delovali modno vrlo usklađeno.

Miloš Biković
foto: Kurir TV, Promo

Podsetimo, i sam Miloš je u intervjuu za Kurir televiziju pre nekoliko dana istakao da će Uskrs provesti u Rusiji, i to zbog toga što ima problema sa avionskom konekcijom sa Srbijom.

- Za Uskrs sam u Moskvi, kao i prošle godine, sticajem okolnosti. Rasporedi letova su takvi da mogu da dođem tek sledeće nedelje - rekao nam je glumac, koji je uspeo da se samo dan nakon praznika vrati u Beograd, što je naša ekipa uspela da zabeleži.

Miloš Biković, Ivana Malić
foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

00:25

Miloš Biković na premijeri filma u Moskvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track