IMALA SAM ODNOSE SA DEČKOM 27 PUTA U JEDNOM DANU! Bizarna ispovest glumice: Otkrila neobičan fetiš svog momka i ŠOKIRALA SVE!
Foto: Instagram/monalisa.stephen

OTKRILA JE ŠOKANTNE ČINJENICE O SVOJOJ VEZI

IMALA SAM ODNOSE SA DEČKOM 27 PUTA U JEDNOM DANU! Bizarna ispovest glumice: Otkrila neobičan fetiš svog momka i ŠOKIRALA SVE!

Pop kultura -

Nigerijska glumica Monalisa Stiven gostovala je u emisiji 'Ljubav ili laž' Jutjubera Kortija EO i otkrila neke šokantne činjenice o svojoj vezi.

- Išla sam da posetim svog dečka, a on me je toliko želeo da smo se u jednom danu seksali 27 puta - rekla je glumica.

Objasnila je kako su se ona i njen partner imali seks u različitim delovima kuće, ali i da su tu i tamo pravili pauze da bi gledali filmove. Mnogi gledaoci su bili šokirani njenim izjavama.

- Da li je penetrirao u tebe svih 27 puta - bilo je jedno od pitanja, a ona je odgovorila potvrdno, i otkrila da nije svaki seks imao srećan kraj.

Kontroverzna glumica, koja sebe naziva i plus size modelom, često šokira svojim izjavama, a to je učinila nedavno kada je otkrila da njen partner ima pomalo bizaran seksualni fetiš. Ispričala je kako želi da joj ugodi kada dobije menstruaciju.

- Pokušala sam da ga zaustavim, ali smo se umalo posvađali zbog toga. Bio je ljut na mene, a onda sam guglala i otkrila da mu menstruacija ne šteti - rekla je ona i šokirala pratioce.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track