EVO KAKO IZGLEDA LJUBAVNICA PRINCA VILIJAMA! Ona je Kejt ZAGORČALA život, a svi smatraju da je princeza za nju BOGINJA
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

šuška se da su imali aferu

EVO KAKO IZGLEDA LJUBAVNICA PRINCA VILIJAMA! Ona je Kejt ZAGORČALA život, a svi smatraju da je princeza za nju BOGINJA

Pop kultura -

Sve što ima veze sa kraljevskom porodicom pod budnim je okom javnosti. Naime, trenutno kruže šuškanja da se na listi zvanica za Čarlsovo krunisanje našlo i ime Rouz Hanberi za koju se smatra da je ljubavnica princa Vilijama!

Rouz Hanburi
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na taj način, dugoočekivano krunisanje je opet, po ko zna koji put, palo u drugi plan, jer se smatra da bi prisustvo ove žene moglo da uznemiri voljenu Kejt Midlton.

Iako su za sada u pitanju samo tračevi, izvori bliski Čarlsu navode kako on želi da Rouz bude tu, a da je Kejt dala uslov da ne želi da ima bilo kakvu komunikaciju sa njom ako bude bila prisutna. Upravo taj ultimatum je bio i povod da mediji počnu da pišu o prinčevoj prevari.

princ Vilijam, Kejt midlton
foto: Mario Pietrangeli / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rouz je inače u braku sa Dejvidom Čolmondelijem, sedmim markizom od Čolmondelija, a njen sin Oliver biće u pratnji kralja Čarlsa kao njegov paž.

princ Vilijam
foto: Ian Vogler-Daily Mirror/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da priča bude intrigantnija, pojavile su se čak i tvrdnje da se Dejvid razvodi od Rouz je on zapravo nije biološki otac njihovog deteta, već Vilijam.

Ova vest takođe nije potvrđena, a neki izvori navode da je to vrlo moguće jer su Rouz i Vilijam navodno počeli da se viđaju 2014. godine, a ona je ostala u drugom stanju sredinom 2015. godine.

O ovoj aferi se prvi put pročulo 2019. godine, kada je Kejt bila trudna treći put.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track