"NADAM SE DA ĆE ONA OVO VIDETI" Vilijama kamera ulovila dok je komentarisao Kejt Midlton! Evo šta je rekao usred priča O PRELJUBI
Foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

SVI SU ODUŠEVLJENI

"NADAM SE DA ĆE ONA OVO VIDETI" Vilijama kamera ulovila dok je komentarisao Kejt Midlton! Evo šta je rekao usred priča O PRELJUBI

Pop kultura -

Princ i princeza od Velsa, Vilijam i Kejt u zvaničnoj poseti Birmingemu oduševili su javnost svojom opuštenošću i susretljivošću, a prestolonaslednik je jednom izjavom potpuno raspametio fanove kraljevske porodice.

Dok su pozdravljali okupljene obožavatelje, Vilijamu je neko doviknuo: "Kako je vaša supruga lepo odevena! Predivno", na šta je on odgovorio: "Ona uvek izgleda očaravajuće!"

Prinčeva romantična izjava postala je viralna i izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

"Ovo je čovek koji stvarno voli svoju suprugu", "Predivan su par i uvek izgledaju predivno", "Nadam se da će princeza Ketrin ovo videti i sačuvati video", "Sigurno joj to govori svaki dan", komentarisali su korisnici Tvitera.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: Rogers George / Sipa Press / Profimedia

Vilijam i Kejt su u poslednjem izlasku oduševili fanove i jednim potezom koji su pre izbegavali, a radi se o poziranju za selfije.

Vilijam se ranije jednom prilikom čak našalio da je alergičan na selfije, ali oni su poslednjih godina postali uobičajeni i za članove kraljevske porodice.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track