INCIDENT NA UTAKMICI: Obožavatelj prišao da se slika sa slavnim komičarem, ovaj ga GURNUO! Njegova BURNA REAKCIJA obišla svet
Foto: Printscreen Instagram

ŽUSTRO

INCIDENT NA UTAKMICI: Obožavatelj prišao da se slika sa slavnim komičarem, ovaj ga GURNUO! Njegova BURNA REAKCIJA obišla svet

Pop kultura -

Pit Dejvidson iznenadio je svoje obožavatelje, ali i jednog navijača njujorškog košarkaškog kluba New York Knicks svojim ponašanjem.

Kako piše NY Post, bivša zvezda emisije "Saturday Night Live", a ujedno i glumac, bio je među brojnim slavnim osobama u Medison Skver Gardenu koji su gledali utakmicu Knicksa protiv Cleveland Cavaliersa. Pri izlasku iz slavne dvorane, Dejvidson je odvojio malo vremena za fotografisanje s navijačima.

Dok se to događalo, muškarac u ružičastoj polo majici i Knicks kačketu šunjao se iza Dejvidsona dok je slavni komičar komunicirao s drugim obožavateljima.

Jedan video, koji je objavio korisnik Tvitera, prikazuje pomenutog čoveka u ružičastoj majici kako grli Dejvidsona i ponaša se prema njemu kao prema bliskom prijatelju.

29-godišnji Dejvidson to nije prihvatio olako, te je odgurnuo napornog obožavatelja, očito insistirajući na tome da se povuče.

Potom su razmenili nekoliko reči, navijač je otišao svojim putem, a Dejvidson je nakon burne reakcije nastavio da se fotografiše s obožavateljima. Tokom utakmice, Dejvidson je sedeo s kolegom komičarem Džonom Stjuartom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:42

VELIKI FANOVI SEKE ALEKSIĆ DANAS KUVAJU ZA NJU: Gledajte kulinarski šou Majke i snajke danas od 18 časova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track