HALJINA KOJA ZOVE NA GREH! Spreda elegantna, a otpozadi UH: Dekolte na leđima spušten toliko NISKO da se VIDI baš sve! (FOTO)
Foto: Monica Schipper / Getty images / Profimedia

IZGLEDA NEVEROVATNO

HALJINA KOJA ZOVE NA GREH! Spreda elegantna, a otpozadi UH: Dekolte na leđima spušten toliko NISKO da se VIDI baš sve! (FOTO)

Pop kultura -

Sinoć je u Los Anđelesu održana dodela The Daily Front Row’s Fashion nagrada na kojoj se pojavila i prelepa plavuša, manekenka Elsa Hosk. Ona je pokazala da glamur i seksepil mogu da idu ruku pod ruku, te je sigurno bila najbolje obučena dama.

Lepa 34-godišnjakinja na crveni tepih stigla je u izazovnom, ali elegantnom izdanju koje svakako nikog ne ostavlja ravnodušnim i istovremeno golica maštu, ali i ne otkriva previše.

Elsa Hosk
foto: Jean Paul / Papixs / Profimedia

Slavna Šveđanka izabrala je kreaciju sa potpisom sve popularijeg brenda Mônot koji je i poznat po provokativnim komadima sa geometrijskim izrezima.

Ova efektna haljina stiže u crnoj boji i u potpunosti je protkana šljokicama, a krasi je hrabar, dubok prorez u predelu grudi, te gola leđa. Leđa su spuštena veoma, veoma nisko - samo je centimetar nedostajao da Elsa pokaže i ono što ne bi trebalo. Ipak, pošlo joj je za rukom da sve zadrži na svom mestu i deluje atraktivno, ali ne i vulgarno.

Elsa Hosk
foto: Jen Lowery / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Izdanje je upotpunila crnim sandalama sa kaišićima i upadljivim zlatnim minđušama.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track