HARI POTER POSTAO OTAC: Tek što su objavili vest o trudnoći, već GURAJU KOLICA! Glumac uhvaćen u šetnji s bebom
Foto: Ron Adar / Alamy / Alamy / Profimedia

LEPE VESTI

HARI POTER POSTAO OTAC: Tek što su objavili vest o trudnoći, već GURAJU KOLICA! Glumac uhvaćen u šetnji s bebom

Pop kultura -

Britanski glumac i zvezda filmova o Hariju Poteru, Danijel Redklif, dobio je svoje prvo dete s dugogodišnjom partnerkom Erin Drejk, prenosi Daily Mail.

33-godišnji Danijel i 38-godišnja Erin, koji su u vezi više od deset godina, snimljeni su u šetnji s detetom u kolicima na ulicama Njujorka, i to nedugo nakon što se saznalo da će postati roditelji, ali zasad nije poznato jesu li dobili sina ili ćerku. Danijel je pokušao da se sakrije ispod kačketa i zaštitne maske za lice, ali paparaci su ga ipak primetili.

Danijel Redklif
foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Danijel i Erin ne mogu biti srećniji, apsolutno su oduševljeni i jedva čekaju da postanu tročlana porodica. Nedavno su rekli vest svojim porodicama i prijateljima i ovo je za njih jako uzbudljiv period", otkrio je njima blizak izvor za The Mirror nakon što se pročulo da čekaju prinovu.

Fotografije Danijela Redklifa u šetnji s bebom i suprugom pogledajte OVDE.

"Danijel je jako uzbuđen što će postati tata. Njegov odnos s Erin zaista je poseban i svi misle da će biti sjajni roditelji", potvrdio je drugi izvor za The Sun.

Vest je objavljena nakon što je par snimljen u zaljubljenoj šetnji Njujorkom, a Erin je pritom pokazala već poveći stomak.

Par se upoznao dok su zajedno radili na filmu "Ubij svoje najdraže" 2012. godine i zajedno su više od deset godina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:49

NAŠ SLAVNI GLUMAC IGRAO U FILMU HARI POTER! U emisiji Pusti brigu otkrio malo poznate detalje o snimanju OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track