MEGAN MARKL PONOVO ZASIPAJU OPTUŽBAMA: Njeno pojavljivanje izazvalo toliku POMETNJU da više nikom ništa NIJE JASNO (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

POD LUPOM JE SVAKI NJEN KORAK

MEGAN MARKL PONOVO ZASIPAJU OPTUŽBAMA: Njeno pojavljivanje izazvalo toliku POMETNJU da više nikom ništa NIJE JASNO (FOTO)

Pop kultura -

Da li je Megan Kejtina kopija? Zapitali su se u The New York Postu osvrćući se na žustru raspravu nastalu na društvenim mrežama. Naime, vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, pojavila se prvi put otkako je objavila da neće prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa, a neki kažu da je njen novi izgled sumnjivo sličan njenoj jetrvi, princezi Kejt Midlton. Markl je osvanula s glatkom ispeglanom frizurom u video uključenju na TED razgovoru svog prijatelja, fotografa Misana Harimana, tokom vikenda, što je izazvalo nagađanja na društvenim mrežama.

"Upozorenje o plastičnoj hirurgiji? Tužna Megan Markl toliko želi da bude Kejt Midlton", ljutio se jedan korisnik Tvitera, postavljajući pitanje da li je bivša glumica promenila više od svojih pramenova. Drugi je pak tvrdio da je Markl (41) promenila boju očiju kako bi izgledala poput svoje 41-godišnje jetrve rekavši: "O, Bože. Megan Markl, ljubomorna i opsednuta princezom od Velsa nosi kontaktna sočiva boje lešnika kako bi izgledala kao Kejt". U međuvremenu su se naravno javili i obožavatelji Megan Markl.

"Megan nije imala plastičnu operaciju. Stvar je u rasveti, kadrovima i konturama. A ispravljanje kose je nešto što rade mnoge crne žene. To nema nikakve veze s brisanjem svih tragova porekla. Takođe, belci treba da ćute o kosi crnih žena", žestoko je uzvratio jedan Meganin obožavatelj.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Drugi su pak tvrdili da Markl možda nije želela da liči na kraljevsku, nego na neku holivudsku zvezdu poput Dženifer Lopez, Kim Kardašijan ili Dženifer Aniston. Markl se poslednjih meseci nije baš pojavljivala u javnosti, što je podstaklo neke na nagađanja da je možda imala estetske zahvate.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Lifting lica, filer u usnama, obrazima, botoks, suptilnije ljuskice, implantat za bradu - to je moja pretpostavka", nagađao je jedan komentator.

Predstavnici Markl odbili su da komentarišu nove optužbe, ali upućeni su za The Post izjavili da je vojvotkinja negirala tvrdnje o operaciji. Višestruki izvori koji su radili s Markl rekli su da se dosta ugojila tokom obe trudnoće i da je konačno izgubila težinu koju je dobila s ćerkom Lili, što je razlog njenog novog izgleda.

Takođe tvrde da Markl nije promenila svoje lice jer "voli" svoj nos, čak ga konturiše i koristi bronzer kako bi ga istakla. Naravno, promenila je boju kose, a verovatno su tu i botoks i neki fileri za usne, dodao je drugi izvor.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track