NAJZGODNIJA GLUMICA PRESLIKANA BARBIKA: Ima najkraću suknju i minijaturni topić, a od njenih dugih nogu ZAVRTIĆE VAM SE U GLAVI!
Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

FOTO

NAJZGODNIJA GLUMICA PRESLIKANA BARBIKA: Ima najkraću suknju i minijaturni topić, a od njenih dugih nogu ZAVRTIĆE VAM SE U GLAVI!

Pop kultura -

Najzgodnija i ujedno najplaćenija glumica, Margot Robi nedavno je mnoge očarali svojim "Barbi" izgledom u istoimenom filmu, nakon objavljivanja trejlera za isti.

Margot Robi za ulogu poznate lutkice ubedljivo drži prvo mesto najplaćenije glumice sa 12,5 miliona dolara. Ruku pod ruku sa glumcem Rajanom Goslingom, Robi se pojavila na promociju filma "Barbie" u Las Vegasu. Nestrpljenje je ogromno, a svetska premijera je zakazana za 21. jul ove godine.

Margot Robi
foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Poput "žive Barbike", zgodna glumica pojavila se u roza kompletiću na kockice - tačnije mini suknji i topu, a ni elegantne štiklice u istom tonu nisu izostajale, dok se duga plava kosa vijorila na njoj. S druge strane, Goslingu je uzor u oblačenju bio "Ken". Na sebi je imao roza fajerku ispod koje je obukao majicu sa dobro poznatim "Barbi" fontom slova i imenom rediteljke filma Grete Gervig.

Kada je reč o njenoj ulozi u filmu, Margot je rekla: "Igranje ove uloge ističe naše samopouzdanje, našu znatiželju i našu komunikaciju tokom našeg detinjstva i samootkrivanja. Tokom 60 godina brenda, Barbika je osnažila decu da se zamišljaju u važnim ulogama, poput princeze ili predsednice".

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:40

RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA! Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu Maratonci trče počasni krug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track