"NE IZGOVARAJ VIŠE MOJE IME" Ukrala prijateljici dečka, sad je još i OLAJAVA: Usledio BRUTALAN ODGOVOR od povređene žene
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

LJUBAVNI TROUGAO

"NE IZGOVARAJ VIŠE MOJE IME" Ukrala prijateljici dečka, sad je još i OLAJAVA: Usledio BRUTALAN ODGOVOR od povređene žene

Pop kultura -

Čini se da su ljubavni trouglovi neizbežni za Harija Stajlsa (29) i Oliviju Vajld (39), kao i ljubavna drama.

Prvo je zbog njih izvisio glumičin dugogodišnji partner Džejson Sudeikis (47), a onda je iz kombinacije ispala Olivija kada je Hari započeo romansu s njenom prijateljicom, manekenkom Emili Ratajkovski (31).

Neki kažu da je to i karma, a Emili je "dolila ulje na vatru" kada je nedavno za špansko izdanje magazina Vogue progovorila o videu svog strastvenog poljupca s pevačem. Manekenka je demantovala da je imala sukob s prijateljicom Olivijom, koja je bila dve godine u vezi sa Stajlsom pre nego što su u novembru prošle godine raskinuli.

Nazvala je video poljupca s Harijem "nesrećnom situacijom", te je istakla da joj je žao zbog Olivije. Objasnila je kako još nije razgovarala s glumicom i da nisu raspravile o svemu što se dogodilo.

Izvor blizak Vajld za Daily Mail otkrio je istinu o odnosu nekadašnjih prijateljica. "Nisu imale nikakav sukob jer Olivija nije razgovarala s Emili od njenog poljupca s Harijem. Izdala ju je i prekršila ženski kodeks", ispričao je.

Takođe je komentarisao manekenkinu izjavu da žali Oliviju zbog svega.

Olivija Vajld
foto: BG029 / INSTAR Images / Profimedia

"Emili ne bi trebala da se oseća loše zbog Olivije. Trebalo bi da preispita svoj ljubavni život, izlaske na dejtove i muškarce koje bira. Trebalo bi da se usredsredi samo na to da bude mama. Olivija samo želi da Emili više ne izgovara njeno ime", ispričao je izvor.

Inače, kada je saznalo da je Hari započeo vezu s Emili, javnost je ostala u šoku jer su mnogi mislili da će se ipak pomiriti s bivšom devojkom Olivijom. Nije pomoglo ni to što je upravo Emili bila ta koja je tešila glumicu nakon raskida. Takođe, u više prilika tokom Harijeve i Olivijine veze viđene su i na njegovim koncertima. Međutim, stiglo je iznenađenje.

Ratajkoski se pridružila Stajlsu na turneji po Japanu, a njihovi snimci na kojima strastveno razmenjuju nežnosti preplavili su mreže. Nakon toga manekenka je navodno molila glumicu za oproštaj zbog onoga što je uradila, ali Vajld je nepopustljiva.

Olivija je nekoliko puta snimljena smrknutog lica, a sada se dogodilo i ono što su, sigurni smo, mnogi željno očekivali - bivši ljubavnici su se sreli oči u oči.

Naime, Stajls i Vajld naleteli su jedno na drugo u teretani, odnosno, ona je napuštala zgradu kada je pevač dolazio. Nekadašnji par je bio vidno neraspoložen, ali je glumica ipak pokušala da se nasmeje kada je videla okupljene paparace.

Olivija Vajld
foto: BG020/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetimo, Emili je pre Harija bila u vezi s komičarem i glumcem Erikom Andreom (39), te je on za Dan zaljubljenih objavio fotografije na kojima su potpuno goli. Mnogi su joj se rugali da ljubi štrebera koji nije nimalo zgodan.

Ratajkovski je i nedavno iznenadila javnost, kada je progovorila o razvodu od filmskog producenta Sebastijana Bera Meklarda (34) i otkrila da dugo nije imala hrabrosti da ga napusti.

Emili i Sebastijan su okončali svoj brak u septembru prošle godine, a strani mediji su izvestili da su za sve krive njegove afere. Manekenka se sada osvrnula na razvod i objasnila da nije imala snage ranije da napusti svog bivšeg supruga.

Emili Ratajkovski
foto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

"Dugo nisam imala hrabrosti da odem. Bila sam stvarno, stvarno nesrećna. Imala sam 45 kilograma, a tek sam rodila dete. Postala sam jako mršava jer nisam bila dobro", rekla je u potkastu "Going Mental".

Deo javnosti je kritizirao Emili upravo zbog preterane mršavosti, ali nisu znali šta stoji iza toga.

Ona se trudila da bude srećnija, ali nije uspevala.

"Pokušala sam da uzimam antidepresive. Bila sam sigurna da nešto nije u redu sa mnom. Mislim da je toliko toga što sam naučila izlazeći iz te veze i shvatila sam da treba da verujem svojim instinktima. Gaslighting stvarno postoji", ispričala je Emili.

Naime, gaslighting je oblik emocionalnog zlostavljanja u kojem zlostavljač nastoji da izludi žrtvu kako bi počela da sumnja u samu sebe i svoju stvarnost.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track