KAMILINA DECA SE SKRIVAJU OD OČIJU JAVNOSTI: Sin imao problema sa DROGOM i ulazio u OKRŠAJ sa Harijem, a ćerka je priča za sebe
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

intrigantna porodica

KAMILINA DECA SE SKRIVAJU OD OČIJU JAVNOSTI: Sin imao problema sa DROGOM i ulazio u OKRŠAJ sa Harijem, a ćerka je priča za sebe

Pop kultura -

Kralj Čarls III i Kamila venčali su se 2005. godine, čime je Čarls i zvanično postao očuh njene dece – Laure Lopes i Toma Parkera.

Britanska monarhija prožeta je tradicijom, ali naravno i u njenom slučaju postoje izuzeci, a jedna od njih je zasigurno brak kralja Čarlsa i Kamile Parker Bouls.

Kamila Parker Bouls, kralj Čarls
foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Kamila je intrigirala britansku javnost kada je svog bivšeg muža Endrua Parkera Boulsa ostavila zbog afere s tadašnjim princem Čarlsom.

Kralj Čarls III i Kamila venčali su se 2005. godine, čime je Čarls zvanično postao očuh Kamiline dece.

Tom Parker Bouls najstarije je Kamilino dete te ima neobičnu čast da mu je upravo kralj Čarls ujedno i očuh i kum. Po struci je kuvar, a u Velikoj Britaniji je prvenstveno poznat kao uspešan pisac o hrani.

“Bio sam zločest, malo sam se zabavljao. Kad sam bio mlađi stalno sam dobijao otkaze. Ali voleo sam da jedem i znao sam spajati rečenice, pa sam pomislio da bih mogao pisati o hrani”, prisetio se Tom u jednom od nedavnih intervjua, aludirajući i na ranu mladost kada je bio prijavljen zbog upotrebe droge.

Između ostalog, Tom često naglašava kako ima sjajan odnos sa svojom majkom, a vrlo je blizak i s britanskim kraljem.

U septembru 2005. godine oženio je modnu urednicu Saru Bajs s kojom je dobio kćer Lolu i sina Fredija, no nedavno su se rastali nakon 13. godina braka.

Njegova mlađa sestra Laura Lopes pohađala je katolički internat, a kasnije i Univerzitete Oksford Bruks pre nego što je započela karijeru kao umetnica. Vodila je niz prestižnih umetničkih galerija po Evropi, a 2006. se udala za Harija Lopesa, bivšeg Calvin Klein,modela, koji je danas izvršni direktor firme Eden Renevebls.

Laura i Hari imaju troje dece – Elizu i blizance Gusa i Luisa. Iako se Laura ne voli javno eksponirati i čuva detalje svog privatnog života, prema pisanju britanskih medija, navodno se jako dobro slaže sa svojom polubraćom, koji su čak bili na njenom venčanju.

To se ne bi moglo reći i o odnosu Toma i prinčeva, pošto je nedavno javno uzvratio princu Hariju zbog optužbi koje je izneo protiv njegove majke u njegovoj autobiografiji “Rezerva”.

Naime, Hari je nazvao opasnom i zlobnom te je izjavio da je igrala dvostruku igru kako bi se dočepala krune. Tom je žestoko osudio princa zbog komentara koje je uputio njegovoj majci.

“Nije me briga što ko kaže, ovo nije bila nikakva vrsta igre na kraju. Udala se za osobu koju je volela i evo šta se dogodilo. Mislim da im ide neverovatno. Mislim da je kralj Čarls dobar, ljubazan, inteligentan čovek kojem je jako stalo do njegovih uloga".

"Bio je daleko ispred svog vremena u pitanjima kao što su održivost, sigurnost hrane, poljoprivreda, zagađenje… Ljudi su ga pre 20 godina nazivali ludim i ekscentričnim, no sve teme o kojima je govorio sada su mainstream i zbog toga se sada stvarno brinemo. On koristi svoj položaj i, što se mene tiče, radi to dobro”, izjavio je Tom za The News Agents.

kralj Čarls
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Hari je u “Rezervi”, koja je objavljena u januaru, otkrio da je Kamila medijima odavala priče o kraljevskoj porodicu te da ga je žrtvovala kako bi poboljšala svoju reputaciju. Nadalje, optužio je i druge izvore iz palate da su izvestili novinare o njegovoj supruzi Megan.

Tom Parker Bouls, Kamila Parker Bouls
foto: Joe Giddens / PA Images / Profimedia

Hari će na krunisanju kralja Čarlsa po prvi put videti Kamilu nakon izdavanja njegove kontroverzne autobiografije. Naime, uprkos odluci da Hari dođe sam u London, bez svoje supruge Megan Markl, organizatori strahuju da će ceremonija biti neprijatna zbog loših porodičnih odnosa uzrokovanih Harijevim izjavama u knjizi.

“Imam složena osećanja prema pomajci, mislim da me nedavno žrtvovala na svom ličnom PR oltaru”, napisao je Hari u knjizi te dodao su on i njegov brat Vilijam molili oca da se ne oženi Kamilon jer su se bojali da će im postati zla maćeha.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track