DOŠLA BEZ BRUSA I RASPAMETILA! Širokim osmehom napravila HAOS: Gola leđa i moderan stajling ukrali sve poglede! (FOTO)
Foto: Gabe Ginsberg / Getty images / Profimedia

PRELEPA JE

DOŠLA BEZ BRUSA I RASPAMETILA! Širokim osmehom napravila HAOS: Gola leđa i moderan stajling ukrali sve poglede! (FOTO)

Pop kultura -

Žena koja je na listi 100 najuticajnih ljudi na svetu ponovo diktira modne trendove! Zendaja Kolman je nekoliko puta zaredom proglašavana najbolje obučenom ženom sveta, a laskava titula joj dozvoljava da se poigrava modnim komadima kako joj se prohte. Drugim rečima, čak i kad više otkrije nego pokrije, ne izgleda vulgarno, a nikada nije dobila loše ocene modnih kritičara.

Zendaja
foto: Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uvek zna kako da napravi modni spektakl. Kada se njen dugogodišnji stilista i prijatelj Lo Roč povukao, mnogi su mislili da Zendaja više neće briljirati na prestižnim događajima. Ipak, čini se da glumica poseduje vrhunsko znanje kada je moda u pitanju, jer se o njenim izdanjima bruji nedeljama nakon što ih iznese.

Zendaja se ovoga puta pojavila u pantalonama koje su glavni trend za proleće 2023. Kada posmatrate sam model ovih pantalona, možda vam se čini da su dosadne i "teške" da se njima postigne urbana kombinacija. Ipak, Zendaja je pronašla način da, po ko zna koji put, isprovocira i prikuje poglede za sebe.

Zendaja
foto: Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia

Obukla je prsluk bez leđa, model koji se nosi na golu kožu i bez brushaltera. Pantalone i provokativni gornji deo uparila je sa efektno belim cipelama, a ovo je pravi primer kako možete da izgledate izazovno, a bez imalo vulgarnosti.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:40

RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA! Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu Maratonci trče počasni krug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track