VIŠE PUTA SAM HTEO DA ODUSTANEM OD GLUME! Branislav Lečić za Kurir TV otkrio šta mu je to NAJVIŠE SMETALO tokom karijere (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

na ivici

VIŠE PUTA SAM HTEO DA ODUSTANEM OD GLUME! Branislav Lečić za Kurir TV otkrio šta mu je to NAJVIŠE SMETALO tokom karijere (VIDEO)

Pop kultura -

U emisiji Pusti brigu na Kurir TV Branislav Lečić je izmeđuostalog govorio kako je više puta razmišljao da napusti glumu, a naveo je i razloge

- Naravno da jesam razmišljao da napustim glumu i to više puta. Te momente sam negde i zabeležio zato što su bili rezultat nekog protesta čoveka i njegove duše. Svaki posao bez obzira koliko je lep ima i određene druge negativne stvari gde se pojavljuju i konkurencija i ljubomora i mržnja. Kada čovek postane žrtva toga, kada dopusti da to promeni njegov unutrašnji korpus pozitivizma onda se uznemiriš i nećeš da budeš u takvom društvu.

00:41

VIŠE PUTA SAM HTEO DA ODUSTANEM OD GLUME! Branislav Lečić otrko šta mu je NAJVIŠE SMETALO u njegovoj profesiji

Shvatio je da je ključ u profesionalizmu i razdvajanju profesionalnog i privatnog:

- Uspevao sam da pobedim i da profesionalizam bude na prvom mestu. Ako ne znaš da odvojiš privatni život od profesionalnog i da sačuvaš tu neku svoju intimu i svoj kosmos ti onda postaješ žrtva toga.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track