BRUTALNA OSVETA ČARLSOVE LJUBAVNICE: Kad se oženio Dajanom, Kamila je uradila JEZIVU STVAR koja će zauvek biti NJENA LJAGA
Foto: Profimedia

NIKAD JOJ NEĆE OPROSTITI

BRUTALNA OSVETA ČARLSOVE LJUBAVNICE: Kad se oženio Dajanom, Kamila je uradila JEZIVU STVAR koja će zauvek biti NJENA LJAGA

Pop kultura -

Za samo nekoliko dana, tačnije 6. maja, kralj Čarls će konačno biti krunisan, ali će to ujedno biti i trenutak kada će njegova nekadašnja ljubavnica, a sadašnja supruga, Kamila Parker Bouls, zvanično postati kraljica-supruga - na njenu sreću, a na žalost čak i nekih najužih članova kraljevske porodice.

Nema sumnje da se svih ovih godina i te kako radilo na tome da se Kamilin imidž popravi, i da se, na neki način, "gurne pod tepih" to što je bila ljubavnica Čarlsu. Međutim, čini se da nisu svi spremni da tako olako puste sramnu prošlost Boulsove "niz vodu", te da joj i dalje ne veruju iako je kraj Čarlsa sve ove godine.

Kamila Parker Bouls, kralj Čarls
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pored Harija, princeza Ana nikad nije krila da ne voli Kamilu i najbitnije - da joj ne veruje, a za koju je smatrala, prema rečima stručnjaka zaduženih za kraljevsku porodicu, da joj je od samog starta bio cilj da jednog dana postane kraljica.

Za sve ove godine gotovo da se ne mogu naći fotografije na kojima Ana i Kamila poziraju zajedno, ali mnogi ne znaju da postoji još jedan razlog njihove netrpeljivosti - dubok i ličniji.

Koren njihovog problema seže u daleku prošlost i kako stvari stoje, Kamila ima istoriju "otimanja" tuđih muškaraca.

Naime, u vreme kada je Čarls aktivno varao Dajanu sa bivšom devojkom Kamilom, princeza Ana zabavljala se sa Endruom Parkerom Boulsom.

Prema biografkinji princa Čarlsa, Seli Bedel Smit, Parker Bouls uplovio je u vezu sa Čarlsovom sestrom, iako se pretpostavljalo da je zato što je katolik, bio "malo verovatan kandidat za brak sa članom kraljevske porodice". Ipak, emocije su i te kako postojale.

Princeza Ana
foto: Profimedia

Međutim, onda se u sve umešala Kamila i, narodski rečeno, smuvala je Endrua. Mnogi su ostali šokirani ovom informacijom, i pitali se šta svi ti muškarci vide u Kamili, međutim, odgovora nije bilo.

Ipak, Endru i Ana ostali su prijatelji, i često se viđaju i na konjičkim trkama, a on je kasnije bio i kum princezinom najmlađem detetu, ćerki Zari. Međutim, iako su Endru i Ana ostali bliski, situacija je potpuno drugačija kada je reč o Kamili.

Navodno je princeza bila veoma ljuta mešanjem Kamile u njen odnos, a potom i što je varala Endrua kojeg, iako nisu bili u vezi je i dalje veoma cenila.

(Kurir.rs/ Wanted)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track