17 GODINA NISAM PLATILA NI RAČUN, SAD MI BIVŠI UZEO SVE AUTOMOBILE: Krasila naslovnice PLEJBOJA, a nećete verovati šta sad RADI!
Foto: Printscreen Instagram

Da li je moguće?

17 GODINA NISAM PLATILA NI RAČUN, SAD MI BIVŠI UZEO SVE AUTOMOBILE: Krasila naslovnice PLEJBOJA, a nećete verovati šta sad RADI!

Zanimljivosti -

Nanet Hamond napravila je potpuni preokret u svojoj karijeri. Kako bi se oporavila od razvoda, odlučila je da radi kao taksistkinja i odrekne se naslovnih strana čuvenog Plejboja koje je krasila nekoliko puta. Obožava plastične operacije, na njih je potrošila oko 350.000 evra, ali je nakon razvoda potpuno ostala bez novca. Kako kaže, spavala je u garsonjeri i shvatila da mora da stekne finansijsku stabilnost.

- Sada sam tu i radim kao taksistkinja. Razmišljala sam o tome neko vreme jer više od godinu dana nisam imala auto, bivši suprug mi je uzeo sve automobile. Volim da vozim i reći ću vam da je ovo zabavno. Svi koje pokupim govore isto... Nikada nisu videli zgodnijeg vozača od mene. Najsmešnija stvar u svemu tome je da kad se zaustavim, bukvalno svi kažu 'O Bože, nisam očekivao da ćeš tako izgledati' ili 'Kako si zgodna' i slične stvari - objašnjava Nanet iz Sinsinatija.

Svoj posao opisuje kao terapeutski, jer uživa u komunikaciji sa ljudima iz različitih društvenih slojeva. Majka šestoro dece 17 godina nije platila nijedan račun zahvaljujući bogatom mužu, ali kako kaže, posao taksistkinje joj je dao novu perspektivu. Želi da bude inspiracija ženama.

- Zarada je dobra, dobijam veliki bakšiš i do sada nisam imala problema. Svi su tako prijateljski raspoloženi i ljubazni i ima toliko dobrih ljudi. Jednostavno je sjajno iskustvo voziti ljude, upoznati nove - kaže Nanet koja je šest puta krasila naslovnu stranu Plejboja i koja želi da podstakne druge žene da potraže posao u oblastima u kojima su pretežno zaposleni muškarci.

- To je sjajno iskustvo, možete mnogo novca da zaradite. Možda postavljam lestvicu za više žena koje žele da rade ovaj posao. Možete sami da odredite svoje radno vreme, možete da idete i na porodične događaje jer možete da stanete i odete gde god da želite. Sami pravite svoj raspored, što je prilično neverovatno, a jedan od pluseva je što nemate nikoga 'nad glavom'. Možete jednostavno da budete ono što jeste. Ovo je sada moje putovanje i sviđa mi se. Videćemo kuda će to ići - ističe bivši model.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

01:33:14

STANIJI NUDE NJIVU I TRAKTOR ZA S*KS! Starleta otkrila sve o navodnoj CENI USLUGA, spomenula i snimanje P*RNO FILMA! Šok!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track