MET GALA EKSPLODIRALA OD NEPRIJATNOSTI Bivši parovi OČI U OČI: Pit gledao Kim, ona ga ODUVALA, a Džej Lo naletela na VELIKU LJUBAV
Foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia, Guerin Charles/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

BILO JE NEIZBEŽNO

MET GALA EKSPLODIRALA OD NEPRIJATNOSTI Bivši parovi OČI U OČI: Pit gledao Kim, ona ga ODUVALA, a Džej Lo naletela na VELIKU LJUBAV

Pop kultura -

Prestižna Met Gala održana je sinoć u Njujorku, a ovaj modni događaj još jednom je potvrdio status najvećeg i najglamuroznijeg baš svake godine.

Zvezde tzv. A-liste okupirale su crveni tepih, a među njima su bile Kim Kardašijan, Kendal i Kajli Džener, Dženifer Lopez, Điđi Hadid, Rijana i brojne druge zvanice koje su se potrudile da zablistaju punim sjajem. Ovogodišnja Met Gala održavala se u čast preminulom modnom dizajneru Karlu Lagerfeldu.

A kad se na jednom mestu nađe oko 600 zvanica, onda je za očekivati da će se dogoditi i oni manje prijatni susreti, kao npr. bivših parova kojih sinoć nije nedostajalo u Metropolitan Art muzeju.

Kim Kardašijan, Met Gala
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson

Susret bivšeg para koji je bio zajedno nešto manje od godinu dana danas svi komentarišu. Naime, dok je Pit bio nasmejan od uha o uha i fascinirano gledao u bivšu devojku, ona je nimalo impresionirana više gledala u muzičara Ašera koji im se pridružio u razgovoru.

Bredli Kuper i Irina Šajk

Bredli Kuper, Met Gala
foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Bivši verenici bili su zajedno četiri godine i imaju ćerku Leu De Sein, ali su ostali u prijateljskim odnosima, zbog čega neretko mogu da se vide zajedno u Njujorku u druženjima s mezimicom. Ipak, pre nekoliko meseci, krenule su glasine da je par ponovo zajedno nakon zajedničkog, egzotičnog putovanja, mada zvanične potvrde još uvek nema.

Bredli Kuper i Suki Voterhaus

Bredli i Suki bili su u vezi dve godine kada se u njihov odnos navodno uplela njegova majka Glorija, kojoj nijedna žena nije dovoljno dobra za sina jedinca. Bredli je jako vezan za majku, posebno od očeve smrti, a par je neko vreme živeo zajedno, što je manekenki navodno jako smetalo. Nakon raskida, Bredli se zaljubio u Irinu Šajk.

Robert Petinson, Kristen Stjuart, FKA Twigs

Robert je nakon raskida s Kristen utehu našao u pevačici FKA Twigs, ali na kraju je završio s manekenkom Suki Voterhaus, koja mu je sinoć bila pratnja na Met Gali. A dok se novi par grlio i zaljubljeno gledao, Kristen i FKA Twigs su pozirale fotografima. Inače, Kristen je nakon Roberta ljubila samo žene, a trenutno je verena za partnerku Dilan Mejer.

Olivija Vajld i Emili Ratajkovski (Hari Stajls)

Istina, pevač Hari Stajls nije stigao na Met Galu, ali su se na njoj srele njegova bivša i sadašnja partnerka. Naime, nakon što je završio vezu s deset godina starijom glumicom, pevač je brzo viđen u Japanu kako ljubi slavnu manekenku.

Didi i Dženifer Lopez

Didi i Džej Lo bili su "taj" par 1999. godine, a potrajali su do 2001. Raskinuli su na Dan zaljubljenih, a još uvek se pamti njihova pojava na dodeli Gremija 2000. godine, kada je pevačica oduzela dah u jednoj od najpoznatijih haljina svih vremena - zelenoj Versaće s dekolteom do pupka.

Kendal Džener, Rijana, A$AP Roki

Kendal Džener, Met Gala
foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rijana i njen dečko trenutno čekaju drugo dete, ali ranije se šuškalo kako je on imao aferu s Kendal Džener. Brojne fotografije iz prošlosti dokazuju njihov blizak odnos, a navodno pevačica zbog toga ne može da smisli manekenku.

Asap Roki, Rijana
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track