NAJLEPŠA RUSKINJA DOMINIRALA NA MET GALI, A POSLE ŠOKIRALA SVE! Na afteru se pojavila u čudnoj kombinaciji: "Lutko, KAKAV PORAZ!"
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

šta joj bi?

NAJLEPŠA RUSKINJA DOMINIRALA NA MET GALI, A POSLE ŠOKIRALA SVE! Na afteru se pojavila u čudnoj kombinaciji: "Lutko, KAKAV PORAZ!"

Pop kultura -

Kad se Holivud provodi, onda tu ima svega i svačega, ali pravila nikad! Ovogodišnja Met gala prešla je sve moguće granice kada je moda u pitanju. Kim Kardašijan, Rijana i Džej Lo imale su najzapaženije kreacije, dok su Rodžer i Mirka bili glavni razlog ismevanja. Kao šlag na tortu došao je američki reper Lil Nas X koji je crvenim tepihom prošetao u frapantim tangama i štiklama.

Kako sve da proše bez najlepše Ruskinje, ali i jedne od najlepših žena sveta? Irina Šajk pojavila se u raskošnoj beloj haljini koja je mnoge podsetila na venčanicu. Od elegantnog izdanja do potpuno opuštenog, nalik onom "za po kući". Afterparti Met gale 2023. organizuje se na više lokacija u Njujorku, a niko nije ni pretpostavljao da bi Irina mogla da se pojavi u trenerci.

Irina Šajk
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Pamučni model i obična bela majica na bretele bili su dovoljni za njen stajling. I nije tako loše, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama. Manekenka je uz ovu kombinaciju uparila čizme na štiklu, a mnogi su prokomentarisali da "lepa žena ne mari za ono što nosi". Ipak, brojni korisnici su uočili jednu zanimljivu stvar.

Tema Met Gale bila je "Karl Lagerfeld: linija lepote" i jedan od načina da joj se odgovori bio je da se odabere odeća u omiljenim bojama Karla Lagerfelda, crnoj ili beloj. Svi pamte čuvenu izjavu modnog maga čije se ime poštuje u modnoj industriji širom sveta. Glasila je ovako: "Trenerke su znak poraza. Izgubili ste kontrolu nad svojim životom, pa ste kupili trenerku". To je bio razlog da se među brojnim pohvalama, nađu i kritike za Irinu Šajk, osobu koja je zasigurno među prvima trebalo da ima to na umu.

Irina Šajk
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Lutko, kakav poraz", "Neko ko je radio sa svetskim brendovima treba da zna da trenerka u ovom slučaju nije dozvoljena", "Lepa je šta god da obuče", "Obožavam ove kombinacije, ali Karlove izjave o trenerkama i vrapci na grani znaju", "Promašaj", glase samo neki od komentara na mrežama...

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track