AMBER HERD NAKON DRAME S DŽONIJEM DEPOM NAPUSTILA AMERIKU? Preselila se u OVU evropsku zemlju, a evo zašto je tako odlučila
Foto: Owen Cliff/CNP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA

AMBER HERD NAKON DRAME S DŽONIJEM DEPOM NAPUSTILA AMERIKU? Preselila se u OVU evropsku zemlju, a evo zašto je tako odlučila

Pop kultura -

Glumica Amber Herd navodno je napustila Holivud i preselila se u Madrid nakon što je izgubila na suđenju s bivšim partnerom, Džonijem Depom, saznaje Daily Mail.

"Mogu da otkrijem da je Herd napustila Holivud i u tišini se preselila u Španiju sa svojom ćerkom Onag", piše Elison Bošof u svom članku. Ona je od Amberinog prijatelja saznala detalje.

"Govori dva jezika - engleski i španjolski. Srećna je tamo, želi da odgaja svoju ćerku daleko od buke", piše Elison. Nije poznato da li je Amber zauvek napustila glumu ili samo privremeno.

"Mislim da joj se ne žuri da se vrati na posao ili u Holivud. Do toga će verovatno doći kada bude pravo vreme, za pravi projekat", objašnjava prijatelj. Amber se o svom preseljenju u Madrid nije oglasila.

Naime, glumica je u julu 2022. prodala kuću u Juka Veliju u Kaliforniji za 1,1 milion dolara. Od tada je dosta vremena provodila u Španiji. U oktobru prošle godine Amber je snimljena na plaži u Majorci, a pre toga snimljena je u dečjem parku s ćerkom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja