SLAVNI GLUMAC NE MOŽE DA PRISUSTVUJE KRUNISANJU KRALJA ČARLSA: Grubo je prekršio važno pravilo, ovo nikako nije smeo da uradi
Foto: People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia

nije pozvan

SLAVNI GLUMAC NE MOŽE DA PRISUSTVUJE KRUNISANJU KRALJA ČARLSA: Grubo je prekršio važno pravilo, ovo nikako nije smeo da uradi

Pop kultura -

Jedan od najpoznatijih australijskih glumaca i najvećih živih glumačkih ikona ne može da prisustvuje krunisanju kralja Čarlsa III.

Prema Daily Mail-u, Rasel Krou ne može da bude na krunisanju jer nije poštovao strogi protokol kada se poslednji put susreo s članovima britanske kraljevske porodice. Princa Harija i princa Vilijama nazvao je "drugovima" kad ih je pozdravio pri jednom od susreta, uprkos tome što mu je rečeno da im se obraća "zvaničnijim jezikom".

Rasel Krou
foto: Profimedia

Kada ga je radijski voditelj Den Ensti u emisiji "Triple M Breakfast Brisbane" upitao ide li u London na krunisanje, Krou je rekao da nije dobio poziv.

- Verovatno zbog poslednjeg puta kada sam bio predstavljen kraljevskoj porodici - dodao je 59-godišnji glumac.

Kamila Parker Bouls, kralj Čarls
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Pri upoznavanju, konjanik britanskog kraljevskog domaćinstva dolazi da razgovara s vama i naglasi kako morate da oslovite princa. Stvar je u tome da to jednostavno nije u mom DNK - objasnio je Krou.

- Uvek poštujem druge i uvek mi je drago da upoznam ljude, ali obraćati se nekome s "Vaše visočanstvo" jednostavno nije u mojoj prirodi - dodao je slavni glumac koji je nazvao princa Harija i Vilijama "drugovima". Naime, Krou je mislio da će se spomenuti konjanik u tom trenutku onesvestiti.

Princeza Dajana, princ Hari, Princ Vilijam
foto: Profimedia

Inače, Krou, koji je rođen na Novom Zelandu, rekao je da se smatra Australijancem, jer je u toj zemlji živeo 49 od svojih 59 godina.

- Živeo sam ovde između svoje četvrte i četrnaeste godine i vratio sam se na Novi Zeland, ali to nije bio moj dom - rekao je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track