ALEK BOLDVIN „ZABORAVIO“ DA IMA ĆERKU IZ PRVOG BRAKA: Hteo da se opravda što je izostavio, pa poslao poruku koja je raznežila sve
Foto: Profimedia

prelepo

ALEK BOLDVIN „ZABORAVIO“ DA IMA ĆERKU IZ PRVOG BRAKA: Hteo da se opravda što je izostavio, pa poslao poruku koja je raznežila sve

Pop kultura -

Slavni glumac Alek Boldvin ima osmoro dece iz dva braka, a njegova najstarija ćerka Ajrlend, koju je dobio u prvom braku, nedavno je otkrila da je glumac postao deka po prvi put.

Glumac često ističe koliko mu je porodica važna i da bez njih ne bi bio to što jest, a sada je svojom objavom na Instagramu zbunio sve pratioce.

On je objavio fotografije svoje sedmoro mlađe dece i napisao da ima „sedam razloga za život“. Ljudi su ga u komentarima pitali „da li je zaboravio da ima osmoro dece“, nakon čega je objavio i fotografiju svoje najstarije ćerke.

- Zaboravili smo Bilija Prestona. Ovo, prvo, učinilo me je dedom - napisao je on.

I dok pojedinima nije bilo jasno kakve veze ima slavni muzičar sa Boldvinovom ćerkom, drugi su brzo „složili kockice“.

Bilija Prestona zvali su i „petim Bitlsom“, a bio je jedini muzičar koji je sarađivao i sa „Bitlsima“ i sa „Roling Stounsima“. Očigledno je glumac želeo da naglasi da je i Ajrlen stalni član njihove porodice, iako ne živi sa njima.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

01:20

SRPSKI GLUMAC SE JAVIO IZ HOLIVUDA USRED NAJVEĆEG ŠTRAJKA: Scenaristi su STRAHU da ih ne zameni VEŠTAČKA INTELIGENCIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track