KAŽU DA IZGLEDA PREPLAŠENO: Objavljene prve fotografije kralja Čarlsa pre krunisanja, a svi komentarišu njegov IZRAZ LICA (FOTO)
Foto: PAUL CHILDS / AFP / Profimedia

SVE JE SPREMNO ZA CEREMONIJU

KAŽU DA IZGLEDA PREPLAŠENO: Objavljene prve fotografije kralja Čarlsa pre krunisanja, a svi komentarišu njegov IZRAZ LICA (FOTO)

Pop kultura -

Kralj Čarls fotografisan je ispred Bakingemske palate, u kojoj se sprema za ceremoniju krunisanja. Ovo su prve fotografije kralja, a sudeći po njima, čini se da su ga emocije obuzele, kako pišu listova "The Guardian" i "Daily Mail".

Čarls je noć uoči krunisanja proveo u Klarens Hausu i sada počinje sa spremanjem za odlazak u Vestminstersku opatiju na ceremoniju.

Kralj Čarls, Krunisanje, krunisanje kralja Čarlsa
foto: AP/James Manning

Njegova supruga Kamila takođe će biti krunisana kao kraljica supruga tokom tradicionalne službe, a svečanim trenucima prisustvovaće kraljevska porodica, uključujući princa i princezu od Velsa, princa Džoržda, princezu Šarlot, princa Luija.

Ceremonija krunisanja samo što nije počela, a u Vestminstersku opatiju već su stigli neki visoki zvaničnici. U klupama istorijske građevine fotografi i brojne kamere već su uhvatili neke poznate osobe. Među prvima je u opatiju stigla glumica Džudi Denč. U opatiji je osim nje viđen i pevač Nik Kejv, a fotografi su ispred opatije uhvatili i glumicu Emu Tompson, Stivena Fraja, Džoanu Lumli, Džeja Blejdsa i druge.

krunisanje
foto: EPA/Neil Hall

Na ulasku u samu opatiju kamere su fotografisale i pevača Lajonela Ričija, koji će sutra nastupiti i na velikom koncertu povodom krunisanja kralja Čarlsa.

Osim Lajonela nastupiće i pop zvezda Kejti Peri, koja je došla na svečanost.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track