PRINC HARI MEĐU POSLEDNJIMA STIGAO NA OČEVO KRUNISANJE: Sve oči bile uprte u njega, a JEDAN DETALJ na njemu svi komentarišu (FOTO)
Foto: Phil Noble / PA Images / Profimedia

NIJE BIO SAM

PRINC HARI MEĐU POSLEDNJIMA STIGAO NA OČEVO KRUNISANJE: Sve oči bile uprte u njega, a JEDAN DETALJ na njemu svi komentarišu (FOTO)

Pop kultura -

Sve oči bile su uprte u princa Harija koji je stigao na krunisanje svog oca Čarlsa.

Hari je u Vestminstersku opatiju stigao u pratnji svojih sestrična, princezi Eugenie i Beatris i njihovih supruga.

Sve zvanice pogledom su pratile odbeglog princa, ali on je bio dobro raspoložen, te je u katedralu ušao s osmehom, što je svim prisutnima bilo zanimljivo.

princ Hari
foto: PHIL NOBLE / AFP / Profimedia

Podsetimo, njegova supruga, Megan Markl, i deca Arči i Lilibet, ostali su u Americi kako bi slavili četvrti rođendan princa Arčija.

Hari nije bio viđen dosad, a prema pisanju britanskih medija u Veliku Britaniju stigao je komercijalnim letom.

Kralj Čarls, Krunisanje, krunisanje kralja Čarlsa
foto: EPA/Neil Hall

Izvori su za Daily Mail potvrdili kako nije planirano da se pridruži kraljevskoj porodici u Bakingemskoj palači, da učestvuje na privatnom porodičnom ručku ili da se čak pojavi na zajedničkim fotografijama. Hari neće učestvovati ni u povorci koja će krenuti iz Vestminsterske opatije, niti će se pridružiti svojoj porodici na balkonu, odakle će tradicionalno pozdravljati okupljene građane.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track