ISPLIVAO SNIMAK SLAVNE PEVAČICE KOJA NE MOŽE DA NAĐE MESTO: Pozvana da nastupi na krunisanju, a nema gde da sedne (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

POČELO JE

ISPLIVAO SNIMAK SLAVNE PEVAČICE KOJA NE MOŽE DA NAĐE MESTO: Pozvana da nastupi na krunisanju, a nema gde da sedne (VIDEO)

Pop kultura -

Današnjem krunisanju kralja Čarlsa i službi u Vestminsterskoj opatiji prisustvuju najviši državni zvaničnici i ljudi iz filmskog i muzičkog sveta. Iako je veliki broj izvođača odbilo da nastupi na krunisanju, zbog navodnih obaveza, kao što su Adel, Hari Stajls i legendarna britanska ženska grupa Spice Girls, pop zvezda Kejti Peri je prihvatila poziv.

kralj Čarls
foto: PAUL CHILDS / AFP / Profimedia

Pop zvezda Kejti Peri snimljena je na krunisanju kako luta između redova i pokušava da pronađe mesto na kojem sedi. Zbunjena pevačica šetala je i na kraju pitala ljude koji su sedeli u redu - da li ima slobodnog mesta. Kada su joj rekli da je sve zauzeto, nastavila je da traži mesto da bi sela.

Ceremonija krunisanja samo što nije počela, a u Vestminstersku opatiju već su stigli neki visoki zvaničnici. U klupama istorijske građevine fotografi i brojne kamere već su uhvatili neke poznate osobe. Među prvima je u opatiju stigla glumica Džudi Denč. U opatiji je osim nje viđen i pevač Nik Kejv, a fotografi su ispred opatije uhvatili i glumicu Emu Tompson, Stivena Fraja, Džoanu Lumli, Džeja Blejdsa i druge.

krunisanje
foto: EPA-EFE/Neil Hall

Na ulasku u samu opatiju kamere su fotografisale i pevača Lajonela Ričija, koji će sutra nastupiti i na velikom koncertu povodom krunisanja kralja Čarlsa.

Osim Lajonela nastupiće i pop zvezda Kejti Peri, koja još uvek traži mesto u opatiji.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track