PRVI SNIMAK KRALJICE KAMILE: Svi su primetili njenu reakciju po ulasku u Vestminstersku opatiju (VIDEO)
Foto: Twitter/RoyalCentral

KONAČNO IM SE OSTVARUJE SAN

PRVI SNIMAK KRALJICE KAMILE: Svi su primetili njenu reakciju po ulasku u Vestminstersku opatiju (VIDEO)

Pop kultura -

Posle decenija privrženosti i 18 godina braka, kralju Čarlsu III se konačno ostvaruje san da pored njega krunišu i njegovu suprugu Kamilu. Ona je bila sastavni deo njegovog života uprkos tome što je njihova duga veza predstavljala izazov britanskim institucijama i izazvala snažan otpor javnosti. Kamila će u londonskoj Vestminsterskoj opatiji biti pomazana i krunisana uz prisutnost svetskih vođa.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: WPA-Pool/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Krunisanje koje su pored uobičajenih procedura pratili i manji incidenti, kao što je negodovanje zbog prisustva princa Endrua i uzvici podrške Megan Markl, za sada teče po protokolu.

Važan trenutak u životu kraljice Kamile uživo prate svi britanski mediji, a ceremoniju prenosi BBC.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se može videti kako izgleda Kamila po ulasku u Vestminstersku opatiju. Očigledno zadovoljna, kraljica se blago nasmešila pristunima po ulasku.

U klupama istorijske građevine fotografi i brojne kamere već su uhvatili neke poznate osobe. Među prvima je u opatiju stigla glumica Džudi Denč. U opatiji je osim nje viđen i pevač Nik Kejv, a fotografi su ispred opatije uhvatili i glumicu Emu Tompson, Stivena Fraja, Džoanu Lumli, Džeja Blejdsa i druge.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:03

Krunisanje kralja Čarlsa: Kiša i oblaci pred početak ceremonije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track