NESTAŠNI PRINC LUIS PONOVO UKRAO SVU PAŽNJU: Zevao od DOSADE na dedinom krunisanju, a o njegovim GRIMASAMA svi pričaju (FOTO)
Foto: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

MNOGIMA JE SIMPATIČNO

NESTAŠNI PRINC LUIS PONOVO UKRAO SVU PAŽNJU: Zevao od DOSADE na dedinom krunisanju, a o njegovim GRIMASAMA svi pričaju (FOTO)

Pop kultura -

Najmlađe dete princa Vilijama i Kejt Midlton, princ Luis, ponovo je zabavljao javnost na krunisanju svog dede, kralja Čarlsa III.

Odranije je poznato da mali princ voli da pravi smešne grimase gde god se pojavi s roditeljima, a tako je bilo i ovog puta kad se ispred Vestminsterske opatije mrštio dok ga je njegova sestra Šarlot držala za ruku, a fanove koji su pratili procesiju na putu do opatije zabavljao je iz automobila, gde je mahao okupljenoj masi.

princ Luis, Kejt Midlton, princeza Šarlot, princ Vilijam
foto: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Za vreme mise, princu je očito bilo dosadno, pa su ga fotografi uhvatili dok je zevao, a nekoliko puta je i svojoj starijoj sestrici svašta pokazivao prstom i pričao joj.

Za krunisanje je obukao tamnoplavi kaput i crne pantalone.

princ Luis, princ Vilijam, princeza Šarlot, Kejt Midlton
foto: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Luisov stariji brat, devetogodišnji princ Džordž, dobio je važnu ulogu na krunisanju svog dede, kralja Čarlsa III. Kao jedan od paževa, Džordž je nosio Čarlsov raskošni imperijalni plašt, izrađen 1821. za Džordža IV, koji su na krunisanjima nosili svi monarsi od tada.

Džordž je svečano koračao za dedom obučen u službenu uniformu, a svoju prvu zvaničnu kraljevsku dužnost odradio je s ozbiljnim izrazom lica i kao pravi profesionalac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:03

Krunisanje kralja Čarlsa: Kiša i oblaci pred početak ceremonije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track