MALER ZA MALEROM NA ČARLSOVOM KRUNISANJU: Slavna pevačica se spotakla, pa zamalo poljubila patos, a pre toga imala JOŠ JEDAN PEH
Foto: Jane Barlow / AFP / Profimedia

SNIMCI POSTALI VIRALNI

MALER ZA MALEROM NA ČARLSOVOM KRUNISANJU: Slavna pevačica se spotakla, pa zamalo poljubila patos, a pre toga imala JOŠ JEDAN PEH

Pop kultura -

Pevačica Kejti Peri bila je pravi hit na jučerašnjoj ceremoniji krunisanja britanskog kralja Čarlsa III. Naime, Kejti, koja danas peva na velikom krunidbenom koncertu u dvorcu Vindsor, bila je juče u Vestminsterskoj opatiji na krunisanju, gde ju je poterao maler za malerom.

Tražila mesto u opatiji

Snimci na kojima Kejti zbunjeno traži mesto u opatiji i okreće se oko sebe proširili su se društvenim mrežama. Nakon toga, pevačica se našalila na svoj račun. "Ne brinite ljudi, našla sam svoje mesto", napisala je na Tviteru.

Spotakla se

Međutim, to nije jedino zbog čega je Kejti postala viralna na društvenim mrežama. Dok je odlazila s krunisanja kralja i kraljice, pevačica se spotakla i zamalo pala. Odevena u svetloljubičastu modnu kombinaciju sa šeširom iste boje Kejti je hodala iz opatije uz ostatak zvanica, ali u jednom trenutku se jedva zadržala na nogama.

Naravno, i te fotografije su se brzo proširile društvenim mrežama, pa je Kejti Peri juče postala najveći hit na Tviteru. "Ti si najveći događaj ove krunisanja", pisali su joj fanovi.

Podsetimo, Kejti Peri i Lajonel Riči predvodiće krunidbeni koncert. Nastupiće i Andrea Bočeli, sir Brajan Terfel, Take That, Freja Rajdings i Aleksis Frenč.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:42

Krunisanje kralja Čarlsa III

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja