NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. MAJA: Blizance će ISPROVOCIRATI kolega, Lavovi da paze ŠTA POTPISUJU, a OVAJ ZNAK čeka nova ljubav
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. MAJA: Blizance će ISPROVOCIRATI kolega, Lavovi da paze ŠTA POTPISUJU, a OVAJ ZNAK čeka nova ljubav

Zanimljivosti -

Bik će se rado družiti, izlaziti i komunicirati s ljudima. Pred Strelcem su brojni prekidi i strasna mirenja. Ribama će se približiti vrlo zavodljiva i dinamična osoba s kojom će uspostaviti odličnu komunikaciju.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Posao: Ovan će se uhvatiti u koštac s nagomilanim obavezama. Stalno će vam neko ili nešto kvariti planove i raspoloženje, pa ćete se nakon zahtevnih dana vidno neraspoloženi vraćati kući.

Ljubav: Gde god se pojavili, primećivaćete pažnju pripadnika suprotnog pola. Svojom harizmom ostavljaćete jak utisak na druge, pa će neki u prisustvu jedne privlačne osobe teško odoleti naletima strasti. U brakovima je sve više strasti i romantike.

Zdravlje: Planete vas prolepšavaju i čine ljubaznijim, društvenijim. Međutim, zbog nepovoljnog Marsa, skloni ste upalama, opekotinama i povredama, pa je oprez nužan. Napeti porodični odnosi odnose vam mnogo energije.

Najbolji dan: 7. maj

Najlošiji dan: 9. maj

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Posao: Pretpostavljeni će vam davati više posla, a dobro ćete se snalaziti i sa zamršenim zadacima. Počećete da dovodite u red svoje poslove i sve obaveze koje su s njima povezane.

Ljubav: Bik će se rado družiti, izlaziti i komunicirati s ljudima. Mogli biste da dobijete pozivnicu za neki društveni događaj ili proslavu na kojoj će biti prisutna i osoba koja vam je zapala za oko. Bračni odnosi i veze ulaze u razdoblje mira i osećanje stabilnosti.

Zdravlje: Boljeg ste raspoloženja, pa vas iz učmalosti i nezadovoljstva izvlači aktivan društveni život i prijatelji. Pripazite se sitnijih nezgoda zbog nepažnje i dekoncentracije, a i probava bi mogla da vas muči.

Najbolji dan: 1. maj

Najlošiji dan: 12. maj

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Posao: Ispravljaćete tuđe greške, sarađivaćete s ljudima nezgodne naravi, udovoljavaćete šefu protiv svoje volje. Radićete na mahove, premalo ili previše. Ne dozvolite da vas isprovocira nastup nepažljivog kolege.

Ljubav: Svideće vam se osoba koja će vam pružiti neku uslugu ili ćete je upoznati u jednom društvu, preko vaših poznanika. Ako poželite da razmenite brojeve telefona ili je pozovete na sastanak, učinite to bez oklevanja. U brakovima će biti svađa, ali i pomirenja.

Zdravlje: Posvetite više pažnju svom zdravlju, nezi duha i tela. Priklonite se zdravijoj ishrani, posebno ako imate višak kilograma. Zdravlje će vam u celini biti dobro, a pojačan društveni život vadi vas iz letargije.

Najbolji dan: 13. maj

Najlošiji dan: 8. maj

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Posao: Merkur u vama naklonjenom znaku Bika vas puni energijom i znanjem potrebnim da ostvarite sve svoje ciljeve. Svojim nastupom i samouverenim stavom kod drugih ćete izazivati poštovanje.

Ljubav: Venera je u znaku Raka, pa će veze doživljavati pravi procvat. Svaki slobodni trenutak želećete da provedete sa svojim partnerom, što će doprineti ponovnom zbližavanju. Samci, nemojte odbijati pozive za izlazak, čeka vas nova ljubav!

Zdravlje: Venera je u vašem znaku, pa ćete biti odlično raspoloženi, ali i prolepšanog izgleda. Doterivaćete se, možda promeniti boju kose i iznenaditi sve koji vas poznaju. Međutim, pazite na probavu i sklonosti upalama.

Najbolji dan: 7. maj

Najlošiji dan: 11. maj

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Posao: Mogli biste da učite na sopstvenim greškama ili propustima, što će za vas biti poučno. Komunikacija će biti usporena i nejasna. Ne započinjite nove poslove, proveravajte šta potpisujete.

Ljubav: Teško ćete izražavati osećanja, pa će partneru biti nemoguće da shvati šta proživljavate. Potrebno vam je mnogo samoće i vremena da razmislite o nekim egzistencijalnim pitanjima. Slobodni bi trebalo da paze da ne nasednu na šarm zauzete osobe.

Zdravlje: Osetljiv će vam biti disajni sistem, kičma, grlo i živci. Neko vreme moraćete da se povučete, smirite, izolujete i zatvorite od javnosti, kako biste prikupili energiju i vratili zdravlje. Zdravije se hranite!

Najbolji dan: 8. maj

Najlošiji dan: 12. maj

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Posao: Uhvatite se u koštac s teškoćama, rezultati će biti izvrsni. Mogao bi da vas iznenadi poziv iz inostranstva ili poslovna ponuda od strane osobe koju ne poznajete dobro. Neki među vama će upisati stručni seminar.

Ljubav: Neke od vas ljubav očekuje u drugom gradu, na fakultetu ili upoznavanjem novih ljudi na seminaru, kursu ili stručnom skupu. Zbližiće vas slična interesovanja i podudarnost nekih situacija u prošlosti. Ako ste u vezi, partner bi mogao da vas zaprosi.

Zdravlje: Već dugo niste bili u tako dobrom astrološkom periodu kao što je ovo. Imate mnogo energije i vitalni ste, pa dobro podnosite sve napore. Ako ste bolešljivi, veliki su izgledi da ćete se brzo oporaviti.

Najbolji dan: 9. maj

Najlošiji dan: 7. maj

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Posao: Nema većih prepreka pred Vagom, bez obzira na mesto koje zauzimate u hijerarhiji. Vaša sposobnost analiziranja podataka i apstrahovanja svega nebitnog, biće na zavidnom nivou.

Ljubav: Vaša intima je pod nadzorom okoline. Neko će pokušavati da se meša u vaše ljubavne odabire. I vi biste mogli da se uplićete u partnerov život, pogotovo u njegov posao i finansije. Ako ste u nekoga zaljubljeni, zasad se stvari odvijaju usporeno.

Zdravlje: Vrlo aktivno živite, prisutni ste svugde gde se nešto dešava, posebno u društvima. Premalo ćete spavati i preterivati, pa nemojte da se začudite ako vas savlada umor. Budite umereni u svemu što radite.

Najbolji dan: 12. maj

Najlošiji dan: 10. maj

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Posao: U pregovorima ćete pokazati više inicijative nego obično. U poslovima koji su vezani za komunikacije i pisanje, pronaći ćete zadovoljstvo i u njima biti izuzetno uspešni. Novac će stizati na vreme.

Ljubav: Ako ste se još donedavno osećali usamljeno ili zapušteno, strpljenje vam se isplaćuje. Možda ćete morati da učinite prvi korak, ali druga strana će učiniti sve ostalo! Iskoristite ovaj period da popravite neke napukle emotivne odnose.

Zdravlje: Odmaknite se od jednoličnog svakodnevnog života, možda uz dobru knjigu, film ili muziku. Učinite nešto za svoju dušu, probudite pustolova u sebi. Zdravlje vam je relativno dobro, ali pazite šta jedete!

Najbolji dan: 13. maj

Najlošiji dan: 11. maj

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Posao: Previše pažnje Strelac će posvećivati sitnicama, što će vam oduzimati mnogo dragocenog vremena. Usmerite se samo na ono zaista bitno i dajte prednost kvalitetu nad kvantitetom.

Ljubav: Svađe s partnerom navešće vas da se zapitate šta uopšte radite zajedno. Neki od vas će bez mnogo razmišljanja prekinuti odnos, ali to neće značiti konačan razlaz. Pred vama su još brojni prekidi i strasna mirenja. Ne budite ljubomorni.

Zdravlje: Vaše tegobe mogle bi da se pojačaju, pa nije naodmet posetiti lekara i obaviti potrebne preglede i pretrage. Pripazite na zube, a neke među vama mogle bi da more tegobe s kičmom i kostima generalno.

Najbolji dan: 8. maj

Najlošiji dan: 9. maj

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Posao: Očekuje vas povećan broj sastanaka i bučnih razgovora s kolegama u kancelariji. Šef će vas pozvati na razgovor ili vas poslati na poslovno putovanje. Neki među vama radiće na novim poslovima.

Ljubav: Mnogo će vam značiti prijateljski i neobavezni odnos koji ćete imati s osobom suprotnog pola. U ovom trenutku manje će vas zanimati seks i romantika, a više dugi razgovori udvoje koji će vam pomoći da se bolje snalazite u emotivnim previranjima.

Zdravlje: Vaši energetski potencijali biće na nižem nivou. Stoga vam se preporučuje da redukujete aktivnosti, osluškujete i sledite znakove i potrebe svog organizma. Ne zanemarujte važnost odmora i opuštanja.

Najbolji dan: 10. maj

Najlošiji dan: 7. maj

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Posao: Osećaćete pad energije i bezvoljnost, pa ćete kasniti s izvršavanjem poslovnih obaveza. Bitne odluke, kontakte s administracijom i potpisivanje dokumenata, zasad radije odložite.

Ljubav: Zatrpani poslovima sa svih strana, od posla do porodice, partnera ćete zanemarivati. Biće dana kad nećete s njim razmeniti ni reč. Pokušajte da povratite izgubljeni sjaj romantičnom večerom ili odvojte jedan dan samo za vas dvoje.

Zdravlje: Ako patite od neke vrste boli i bolesti, ove nedelje ćete se osećati mnogo bolje. Pratite uputstva lekara, tako ćete brže do ozdravljenja. Nemojte se sada opustiti, nastavite tako i rezultati neće izostati.

Najbolji dan: 11. maj

Najlošiji dan: 9. maj

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Posao: Osećaćete sve intenzivniju potrebu za radom, profesionalnim napretkom i isticanjem u javnom životu. Radom ćete širiti krug prijatelja, uticajnih poznanstava i obogaćivati svoje znanje i iskustvo.

Ljubav: Pripremite se na ljubav i strast. Slobodni, približiće vam se vrlo zavodljiva i dinamična osoba s kojom ćete uspostaviti odličnu komunikaciju. Oni u braku uživaće u novom zanosu, a ako planirate veridbu ili venčanje, izabrali ste savršene dane.

Zdravlje: Dobar Venerin uticaj bitno će vam popraviti raspoloženje, ali vas i prolepšati. Ako ste imali kakvih zdravstvenih tegoba, na dobrom ste putu da sasvim ozdravite.

Najbolji dan: 13. maj

Najlošiji dan: 8. maj

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

10:17

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track