ZAVIRITE U STAN TAMARE DRAGIČEVIĆ I PETRA BENČINE: Lepa glumica redovno deli slike porodične idile, a evo kako izgleda njen dom!
Foto: Tamara Trajković

FOTO

ZAVIRITE U STAN TAMARE DRAGIČEVIĆ I PETRA BENČINE: Lepa glumica redovno deli slike porodične idile, a evo kako izgleda njen dom!

Pop kultura -

Glumica Tamara Dragičević i njen kolega Petar Benčina godinama su u skladnom braku i imaju dvoje dece, ćerku Stašu i sina Lazara.

Lepa glumica ne libi se da na društvenim mrežama podeli svoje porodične trenutke, te se na instagramu neretko mogu videti i slike njenog doma. Tamara je svojevremeno pričala o odgoju dece, te istakla važnost da se mališanima čitaju knjige.

- Zahvaljujući našoj mami, Marija, Miša i ja rano smo zavoleli knjige, kojima se i danas podjednako radujem. Niko srećniji od mene kad deca dobiju novu knjigu, pa onda jedva čekam one čarobne trenutke pred spavanje kada im čitam ili zajedno smišljamo priče ‒ rekla je Tamara u intervjuu koji je dala za "Hello".

Tamara je progovorila i o slici na kojoj sprema ručak u svečanoj haljini, a ćerka Staša je drži za toaletu.

- Svaki vid pomoći je dobrodošao, ne bežim od toga, ali to ne znači da ne kuvam, ne peglam i ne čuvam decu. Pomenuta slika je odraz realne situacije iz našeg doma, nije „nameštena“. Postao je manir da šerujemo samo one fotografije na kojima savršeno izgledamo, a činjenica je da smo svi ponekad nervozni jer moramo da stignemo na sto strana, teško nam je da ostavimo dete - priznala je lepa glumica.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:03:06

REALNA PRIČA TAMARA DRAGIČEVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track