DOVELA BIVŠEG MUŽA DA GLEDA KAKO SE PENJE NA TRON S BIVŠIM LJUBAVNIKOM: Kamili uspelo ono što nijednoj ženi nije! Pojavio se i ON
Foto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

KONAČNO DOČEKALA KRUNU NA GLAVI

DOVELA BIVŠEG MUŽA DA GLEDA KAKO SE PENJE NA TRON S BIVŠIM LJUBAVNIKOM: Kamili uspelo ono što nijednoj ženi nije! Pojavio se i ON

Pop kultura -

Među brojnim zvanicama koje su prisustvovale krunisanju kralja Čarlsa i kraljice supruge Kamile bio je i njen bivši muž, Endru Parker Bouls.

Endru i Kamila venčali su se 1973. U braku su bili 22 godine i imaju dvoje dece, sina Toma i ćerku Loru. Brak su obeležile neprestane glasine o Kamilinom varanju s Čarlsom, ali priča ide mnogo dublje od toga.

Endru Parker Bouls
foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Ljubavni trougao

Osim Kamile, Endru se na krunisanju susreo s još jednom bivšom ljubavlju. Reč je o Čarlsovoj sestri, princezi Ani, koja je u mladosti bila zaljubljena u njega.

Naime, poznato je da su Čarls i Kamila bili bliski u mladosti, a princeza Ana tada je bila zaljubljena u Endrua. Par je morao da raskine vezu jer kraljevska porodica nije dopuštala brak s katolikom.

princeza Ana
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Burna prošlost

Nedugo nakon raskida, Endru je oženio Kamilom, a osam godina kasnije Čarls Dajanom. Međutim, uvek se nagađalo kako princeza Ana nije odustala od ljubavi, te da je nastavila aferu s Endruom, dok je Čarls takođe nastavio aferu s Kamilom.

Zanimljivo je i da je Ana bila kuma Endruovoj ćerki na krštenju, ali poznato je da se Ana i Kamila nikada nisu slagale, i to upravo zbog Endrua, stoga je mnoge iznenadio njegov dolazak na krunisanje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:03

Krunisanje kralja Čarlsa: Kiša i oblaci pred početak ceremonije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track