ŠAKIRA FASCINIRALA TOMA KRUZA: Zbog ovih fotki svi komentarišu da je na pomolu NOVI SLAVNI PAR (FOTO)
Foto: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

BILI ZAJEDNO NA DOGAĐAJU

ŠAKIRA FASCINIRALA TOMA KRUZA: Zbog ovih fotki svi komentarišu da je na pomolu NOVI SLAVNI PAR (FOTO)

Pop kultura -

Mnogo poznatih ličnosti pojavilo se na jučerašnjem takmičenju Formule 1 Miami Grand Prix. Među zvanicama su bili i slvna pevačica Šakira i holivudska zvezda Tom Kruz. Ubrzo nakon što su objavljene slike i snimci i sa događaja, počelo je da se komentariše da je možda na pomolu novi par.

Ipak, nagađanja nisu krenula niotkuda - neki su primetili da Tom Kruz nije krio oduševljenje Šakirom. Neki fanovi poručili su na durštvenim mrežama da bi pevačica i glumac bili divan par, ali pojavljivanje na istom događaju je jedna stvar, a veza nešto savim drugo. Obožavaoci su baš požurili.

Komentariše se i neobičan stajling Šakire, koja se nedavno preselila iz Barselone u Majamiji sa sinovima sa sinovima Milanom i Sašom, nakon što je sa bivšim partnerom Žerarom Pikeom sklopila dogovor o starateljstvu nad decom.

Pike je želeo da deca ostanu u Španiji, ali je Šakirina namera bila selidba. Bivši fudbaler ima prava da viđa sinove kad god to poželi.

Raskid Šakire i Pikea, koji je sada u vezi sa Klarom Čijom Marti, bio je veoma buran i praćen pričama da joj je on bio neveran.

Na događaju u Majamiju bile su i sestre čuvene teniserke Serena i Venus Viljams, glumac Vin Dizel i slavni teniser Rodžer Federer sa suprugom Mirkom Federer. Serena Vilijams je na nedavno održanoj Met Gali u Njujorku otkrila da sa suprugom Aleksisom Ohanijanom sa kojim ima ćerku Olimpiju Aleksis, čeka drugo dete.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:44

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track