ČLANICA KRALJEVSKE PORODICE ZASPALA NA KRUNISANJU? Snimak izazvao histeriju na mrežama, borila se da drži OTVORENE OČI (VIDEO)
Foto: TikTok/hrhzara

MNOGIMA JE OMILJENA

ČLANICA KRALJEVSKE PORODICE ZASPALA NA KRUNISANJU? Snimak izazvao histeriju na mrežama, borila se da drži OTVORENE OČI (VIDEO)

Pop kultura -

Internetom kruži snimak praunuke kraljice Elizabete II, Zare Tindal, kojoj je, čini se, bilo teško da ostane budna tokom ceremonije krunisanja. Zara je dan pre krunisanja bila u noćnom izlasku, piše Mirror, a na snimku objavljenom na TikToku vidi se da je nakratko zaspala tokom ceremonije.

Borila se da drži oči otvorene, a u jednom trenutku se vidi kako je potpuno zatvorila oči na nekoliko sekundi. Fanovi kraljevske porodice oduševljeni su snimkom.

"Malo je odmorila oči", "Kladim se da je ona jedina zabavna u porodici", "Posledice noćnog izlaska", "Tako je mamurna", "Mamurluk... Ipak su poput svih ostalih porodica", "Zauvek će mi biti najdraža", samo su neki od komentara ispod videa.

Britanski mediji raspisali su se o tome kako su Zara i njen suprug, Majk Tindal, dan pre krunisanja bili na zabavi u Londonu. Večerali su u ekskluzivnom privatnom klubu Oswald's s ostalim članovima kraljevske porodice. Nakon večere Zara i Majk zaputili su se u noćni klub, a paparaci su ih snimili kako u 2 ujutru hodaju gradom držeći se za ruke.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:03

Krunisanje kralja Čarlsa: Kiša i oblaci pred početak ceremonije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track