HTELA JE DA IZGLEDA SAVRŠENO NA SVOM VENČANJU: Uspela je da smrša i da se oseća zdravije nego ikad - evo kako!
Foto: Yulia Koltyrina / Alamy / Alamy / Profimedia

HTELA JE DA IZGLEDA SAVRŠENO NA SVOM VENČANJU: Uspela je da smrša i da se oseća zdravije nego ikad - evo kako!

Žena -

Nakon što je prošlog jula započela ishranu bogatu proteinima, L. B. je uspela da ostane motivisana za mršavljenje jer je imala jako dobar motiv koji ju je gurao napred. Želela je da izgleda fantastično na svom venčanju u martu i da ovo novo poglavlje bude i početak njenog zdravog života.

„U ovom srećnom periodu u mom životu – u kojem ne bih ništa promenila – jedna stvar me je još uvek mučila,” rekla je Lara. "Htela sam da smršam pre dana venčanja." Pošto je ranije već gubila na težini i onda ponovo vraćala sve kilograme, L. se osećala tromo i nije mogla da uživa u svojoj drugoj strasti u životu: planinarenju. „Ceo život sam bio strastveni planinar“, rekla je. „Od kako sam vratila na kilažu, jednostavno nisam više imala energije da se penjem kao nekada. L. je znala da je vreme da promeni način života i pronađe novi način razmišljanja. „S obzirom da su mi na dan venčanja ostali meseci, nisam mogla da čekam još jedan dan da ostvarim svoje nove ciljeve.”

Ranije ove godine, L. se obratila roditeljima, koji su oboje uspeli da smršaju uz Green Fit kapi i dijetu. „Moji roditelji su mi bili motivacija da i ja počnem sa ovom terapijom“, rekla je L. „Oboje su smršali - mama 18, a tata 22 kg! To je bila dovoljna motivacija da i ja probam."

Do prošlog meseca, L. je izgubila preko 9 kg. Otkako je u julu prošle godine počela da pije Green Fit kapi, Lara je sa oduševljenjem izjavila da se oseća zdravije nego ikad i čak je ubedila i verenika da joj se pridruži kako bi i on skinuo nekoliko kilograma pre njihovog velikog dana!

„Ponosna sam što mogu da kažem da me je moja novopronađena energija vratila na planinarsku stazu“, rekla je uzbuđeno. „Čak smatram da mi se raspoloženje popravilo. A najbolje od svega je što mogu da uđem u odeću koju nisam mogla da nosim godinama. Videti napredak u ogledalu je glavni motivator.”

„Ljubav mog života inspirisala me je da ponovo otkrijem najbolje u sebi“, rekla je L. emotivno. „Mi smo sjajan tim. To što mi se pridružio u mršavljenju deluje mi kao prvi koraci na našem zajedničkom putu lepog i zdravog života.”

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Hangar.rs
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj

telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti

klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track