HRVATSKI PREDSTAVNICI SE SKINULI U DONJI VEŠ: Kostime im pravio modni dizajner koji je oblačio ovu poznatu holivudsku DIVU
Foto: ANP / ddp USA / Profimedia

ekscentrični

HRVATSKI PREDSTAVNICI SE SKINULI U DONJI VEŠ: Kostime im pravio modni dizajner koji je oblačio ovu poznatu holivudsku DIVU

Pop kultura -

Danas se održava prvo polufinalno veče ovogodišnje Evrovizije, a već danima posebnu pažnju privlače hrvatski predstavnici takmičenja, Let 3.

Naime, ovi ekscentrični rokeri izlaze pod rednim brojem sedam na scenu, a kladionice im poput Luka Bleka, predviđaju da će ući u finale.

Pre nekoliko dana, Mrle, Prlja i ekipa napravili su pravi šou u Liverpulu.

"Bilo je interesantno u nedelju. Šta god kažem ispašće da se puno hvalim, ne znam šta bih rekao da bude normalno, bez previše hvalisanja. Sad idemo u dvoranu još malo da vežbamo, snimamo. Ovo je generalna proba"!

Let 3
foto: ANP / ddp USA / Profimedia

Nakon nje izašao je na ulicu i u beloj haljinici visoko dizao noge. Setili smo se scene kad je Lepa Brena na koncertu tako plešući nokautirala samu sebe, ali Mrle uči na tuđim greškama.

Naime, on je pripreme za glavni nastup shvatio ozbiljno i u ponedeljak je odradio vežbe na ulici, u crnoj majici bez rukava i u pantalonama sa velikim crvenim ružama.

Oni potom dodaju da će se u drugom delu nastupa svući u donji veš. Kako kažu, inspiraciju su dobili od Juraja Zigmana koji je dizajnirao kostime za Bijonse.

Veliko finale održava se u subotu. U prvom polufinalu nastupiće Srbija, Azerbajdžan, Češka, Finska, Irska, Izrael, Latvija, Malta, Moldavija, Holandija, Norveška, Portugal, Srbija, Švedska.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:33

ZNAČI MU KONSTRAKTINA PODRŠKA, ALI NJENA REČ JE BIBLIJA! Luk Blek otkrio čija podrška ga je posebno iznenadila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track