ČUDAN DETALJ OKO STRUKA MEGAN MARKL SVE ZBUNIO: Društvene mreže gore od TEORIJA šta vojvotkinja to vojvotkinja nosi
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UHVAĆENA U ŠETNJI PO PRIRODI

ČUDAN DETALJ OKO STRUKA MEGAN MARKL SVE ZBUNIO: Društvene mreže gore od TEORIJA šta vojvotkinja to vojvotkinja nosi

Pop kultura -

Megan Markl snimljena je ovih dana na planinarenju, na koje se uputila tokom vikenda kada je krunisan kralj Čarls, a njene najnovije fotografije zbunile su obožavatelje.

Naime, mnogi su primetili kako nosi neobičan predmet ispod majice i odmah su počela nagađanja kako je to uređaj koji pomaže pri mršavljenju, a drugi su zaključili da leči bruh.

41-godišnja vojvotkinja od Saseksa snimljena je kako uživa na svežem vazduhu s prijateljima, i to samo nekoliko sati nakon što je propustila krunisanje kralja Čarlsa III. Za izlazak u prirodu obukla je crne helanke i široku majicu kratkih rukava te maslinastozelenu jaknu koju je svezala oko struka, bež šešir širokog oboda, a pogled je sakrila iza velikih sunčanih naočara.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, mnogi fanovi brzo su primetili da Megan nosi nešto oko struka, tačnije skriveno ispod majice, što je sve zaintrigiralo. Na društvenim je mrežama odmah počela rasprava o čemu se tačno radi i kakav je to misteriozni predmet, pa su se pojavile teorije da nosi zavoj zbog nedavne operacije zatezanja trbuha, a neki su se čak pitali znači li to da ima zdravstvenih problema.

"Nosi li Megan pojas za bruh? Ili je to torbica ispod njene majice?", "Krenula je starost, verovatno je dobila bruh", "Morala sam na operaciju i nosim steznik, pa mi tako izgleda ispod odeće. Na čičak je i koristi se nakon operacija", neki su od komentara.

Megan Markl
foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Drugi su pak pretpostavili da je to monitor za merenje šećera ili pumpa s lekom za dijabetes Ozempic, koji je poslednjih meseci postao popularna pomoć pri mršavljenju među brojnim zvezdama, dok su neki zaključili da je to uređaj za snimanje za sledeći dokumentarac o njoj i princu Hariju.

Pojedinci su se pitali da li je to neka oprema za vežbanje, nešto poput tega ili možda nešto u čemu drži telefon ili novčanik tokom šetnje.

"To je sportska torba. Sportisti je koriste za nošenje mobilnog telefona", zaključio je jedan korisnik Tvitera.

princ Hari
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Megan je propustila krunisanje kralja Čarlsa, na kome je bio samo princ Hari, koji je samo nekoliko sati nakon istorijskog događaja uhvatio let British Airwaysa za Kaliforniju, odakle se otputio kući na susret sa sinom na njegov rođendan. Princ Arči u subotu je napunio četiri godine i proveo je dan s majkom Megan, vojvotkinjom od Saseksa, u njihovom domu u SAD. Stjuardese su potvrdile da je Hari bio na letu, ali su rekle da im nije dozvoljeno da razgovaraju o njegovom putovanju. Britanski mediji pišu kako je kralj Čarls bio tužan jer Hari, Megan i njihova deca nisu bili na svečanom ručku nakon krunisanja, te je navodno uputio i posebnu zdravicu svom unuku Arčiju povodom njegovog rođendana.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track