GDE JE BILA DUŠKA NA POČETKU POLUFINALA? Voditeljka sinonim za Evroviziju u Srbiji, a SKANDAL u Liverpulu razlog je što je NEMA!
Foto: Printscreen RTS

EVO ŠTA SE DESILO

GDE JE BILA DUŠKA NA POČETKU POLUFINALA? Voditeljka sinonim za Evroviziju u Srbiji, a SKANDAL u Liverpulu razlog je što je NEMA!

Pop kultura -

Najveće muzičko takmičenje Evrovizija 2023 počelo je večeras, a u prvoj polufinalnoj večeri gledaocima se predstavlja 15 zemalja, među kojima je i Srbija sa pesmom "Samo mi se spava" koju izvodi Luk Blek.

Komentatorka Duška Vučinić, se ovog puta nije uključila na početku prenosa iz Liverpula, iz razloga što su komentatiroima iz svih zemalja pukle linije. Ovo je izazvalo niz komentara na društvenim mrežama sa pitanjima "Gde je Duška?" i "Zašto nema Duške?", s obizirom da je poznata voditeljka sinonim za Evroviziju u Srbiji.

- Svi komentatori su sedeli u svojim kabinama kada su krenuli da se uključuju u program svi su se čuli međusobno. Sve do trenutka dok organizatori nisu došli i rekli da neće moći da se večeras uključe, jer imaju veliki tehnički problem. Ubrzo nakon toga uspeli su da reše kvar, te se Duška uključila u trenutku dok je Luk Black izvodio svoju numeru - objašnjava Blicov izvor sa lica mesta.

Duška se uključila u toku nastupa Luka Bleka.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track