VOLIM TE, SRBIJO! Reči Luka Bleka nakon nastupa GANULE CELU EVROPU, obratio se NA SRPSKOM, a OVIM DETALJEM odao počast žrtvama
Foto: Printscreen RTS

PRELEPO

VOLIM TE, SRBIJO! Reči Luka Bleka nakon nastupa GANULE CELU EVROPU, obratio se NA SRPSKOM, a OVIM DETALJEM odao počast žrtvama

Pop kultura -

Srpski predstavnik na Evroviziji, Luk Blek, nastupio je 3. u prvom polufinalu Evrovizije, a na poseban način je odao počast žrtvama stradalim u masakrima koji su se proteklih dana dogodili u Srbiji.

Luk Blek predstavio se pesmom "Samo mi se spava", a oduševio je sve načinom na koji je pokazao svojoj zemlji da je uz nju u teškim trenucima.

Uprkos činjenici da mora da nastupa u ovim teškim okolnostima, Luk Blek je rešio da nastup posveti porodicama stradalih.

Evrovizija 2023
foto: Printscreen RTS

Luk je u skladu sa svojim osećanjima na svojoj beloj košulji nosio crni flor kojim je stavio do znanja da i on sa Srbijom tuguje zbog nedavnih tragedija, dok je ostatak ekipe nosio crna odela.

Na kraju nastupa je na maternjem jeziku rekao:

- Volim te Srbijo!

Ove reči i gest Luka Bleka ganuli su publiku u areni u Liverpulu, koja ga je pozdravila snažnim ovacijama, ali i publiku kraj malih ekrana.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track