ŠTA TI JE PODRŠKA KOMŠILUKA! Luk Blek prošao u finale, LET 3 i Slovenci ovako reagovali kad su čuli vest, SVI pričaju o tome!
Foto: Printscreen/Tviter

carevi

ŠTA TI JE PODRŠKA KOMŠILUKA! Luk Blek prošao u finale, LET 3 i Slovenci ovako reagovali kad su čuli vest, SVI pričaju o tome!

Pop kultura -

Nakog burnog utorka i prve polufinalne večeri Evrovizije, strasti su se malo smirile, a tek sada izlaze neki detalji iz bekstejdža.

Naime, nakon uspešnog nastupa koji na Jutjubu trenutno ima preko milion pregleda i plasmana u finale, sada se na društvenim mrežama pojavio snimak kako Let 3 reaguje kada voditeljke Evrovizije saopštavaju da je Luk Blek prošao u finale.

"Ovako se pruža podrška susedima", pisali su obožavaoci na društvenim mrežama nakon što se Let 3 vidno veselio nakon prolaza Srbije u finale.

"Zbog njih imam osećaj da sam ponosna Hrvatica, a iz Španije sam", napisala je jedna gledateljka Evrovizije.

Na drugom snimku se vidi kako se i Slovenci raduju prolasku Srbije u finale. Džoker Aut sa pesmom Carpe Diem nastupa druge polufinalne večeri.

Inače, poslednji put Hrvatska je u finalu bila 2017. godine, kada je predstavnik bio Žak Hudek.

Da podsetimo, finale, osim nas, su izborili Hrvatska, Moldavija, Švajcarska, Finska, Češka, Izrael, Portugal, Švedska i Norveška. Drugo polufinale je u četvrtak, a završnica u kojoj nastupa 26 zemalja je u subotu.

Bonus video:

01:33

ZNAČI MU KONSTRAKTINA PODRŠKA, ALI NJENA REČ JE BIBLIJA! Luk Blek otkrio čija podrška ga je posebno iznenadila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track