DŽEJMI JOŠ UVEK U BOLNICI! Svi čekaju da čuju novosti o njegovom zdravstvenom stanju, a one nikako da stignu: Fanovi ZABRINUTI!
Foto: Profimedia

BRINU SE

DŽEJMI JOŠ UVEK U BOLNICI! Svi čekaju da čuju novosti o njegovom zdravstvenom stanju, a one nikako da stignu: Fanovi ZABRINUTI!

Pop kultura -

Glumac i komičar Džejmi Foks (55) je pre nedelju dana završio u bolnici zbog nepoznatih zdravstvenih problema.

Obožavaoci su izrazili zabrinutost jer se niko od njegove porodice od tada nije javio, piše Dejli mejl. Nema mnogo informacija o glumčevom zdravstvenom stanju, neki izvori tvrde da je sve u redu, da samo radi testove, a neki da se 'porodica nada najboljem, ali su zabrinuti'.

Kejti Holms, Džejmi Foks
foto: Profimedia

- Cenim svu ljubav!!! Osećam se blagosloveno! - pisalo je na njegovom Instagram profilu prošle nedelje, ali pratiocima nije jasno da li je ovu poruku napisao sam Foks ili njegova porodica.

Glumac je 11. aprila završio u bolnici, kada je to objavila njegova ćerka Koni Foks (29).

- Želim da vas obavestim da je moj otac Džejmi Foks juče doživeo zdravstvene komplikacije i da je sada u bolnici. Već se oporavlja i sve je u redu - napisala je tada Koni.

Džejmi Foks, Deondra Dikson
foto: Profimedia

Tada je blizak izvor otkrio za Radar Online da je glumac imao visok krvni pritisak i da je na komplikacije uticao stres koji je osetio na dan kada je hospitalizovan. Takođe, u bolnicu je došao u poslednji čas i u jednom trenutku su morali da ga oživljavaju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:33

NEPRIMERENO SAM MORAO DA UPOZORIM NASILNIKE KAKO BI SE SMIRLI! Glumac otvorio dušu: Ta grupa se preselila iz Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track