EVO ZAŠTO KAMILINA DECA NE NOSE KRALJEVSKE TITULE: Njihove izjave ŠOKIRALE su britansku naciju, a ima veze sa princezom DAJANOM!
Foto: Joe Giddens / PA Images / Profimedia

NE ŽELE DA IMAJU POSLA SA MONARHIJOM

EVO ZAŠTO KAMILINA DECA NE NOSE KRALJEVSKE TITULE: Njihove izjave ŠOKIRALE su britansku naciju, a ima veze sa princezom DAJANOM!

Pop kultura -

Britanski kralj Čarls III i kraljica Kamila krunisali su se 6. maja u Vestminsterskoj opatiji i to je samim i završnica njihove ljubavi koja traje više od pola veka i koja je dugi niz godina intrigirala čitav svet.

Ona je treća kraljica supruga britanskog porekla još od 1500. godine i brisanje reči supruga je presedan u britanskoj istoriji.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: Owen Humphreys / PA Images / Profimedia

Zanimljivo je to da njeno dvoje dece iz prvog braka, Tom Parker Bouls i Lora Loups nisu dobili nikakve titule i samim tim neće obavljati nikakve poslove vezane za monarhju. Razlog - oni to ne žele. Decenijama su na svojoj koži osećali bes i mržnju naroda prema svojoj majci, ljubavnici princa Čarlsa, dok je bio oženjen princezom Dajanom. Danas su zadovoljni svojim položajem i srećni što je vreme skandala prošlo, a Kamila konačno osvojila Britance.

Tom Parker Bouls
foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rođeni su u braku aristokratkinje Kamile Šand i majora Endrua Parkera Boulsa. Odrastali su u privilegovanoj sredini, na velelepnim imanjima Bolhajd i Midlvik u Vilširu. Otkad se Kamila 2005. udala za Čarlsa, princa od Velsa, i njena deca su prisustvovala najvažnijim kraljevskim događajima, ali se nikada nisu isticali.

Kamila Parker Bouls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Tom je izuzetno blizak sa svojom majkom. On se profesionalno bavi kulinarstvom, kritičar je i autor brojnih kuvara.

Majci nikada nije zamerio drugi brak, a o njenom budućem krunisanju rekao je sledeće: "Udala se za osobu koju je volela i evo dokle je stigla."

Kamilina ćerka Lora Loups (45) udala se pre 17 godina za Harija Loupsa, bivšeg modela Kelvina Klajna. Venčanju su prisustvovali prinčevi Vilijam i Hari, što je nagoveštavalo da postoji bliskost između dve porodice. Po zanimanju je istoričarka umetnosti, kao i Kejt Midlton, princeza od Velsa. Završila je univerzitet Oksford i jedno vreme radila u muzeju Pegi Gugenhajm u Veneciji. Danas vodi galeriju "Ileven" nadomak Londona. Sa suprugom Harijem Loupsom ima troje dece, sinove blizance i ćerku Elizu, koja je bila deveruša na venčanju Vilijama i Kejt, što je velika počast. Ipak, ona se drži po strani, a njena odluka je da tako bude i ubuduće.

Iako je njihova majka postala kraljica, oni su zadržali građanski status.

Tom i Lora su svakako postali deo kraljevske porodice, ali ne postoji pravo da deca kraljeve supruge, koja nisu njegova, sve i da žele, rade poslove za monarhiju.

(Kurir.rs/Stil)

Bonus video:

04:42

Krunisanje kralja Čarlsa III

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track