"IZLOMI MI SRCE ČOVEK, NE ZNAM KAKO NA VAS DELUJE OVAJ ATAK" Duška je ponovo kraljica Evrovizije, a ovo su NAJURNEBESNIJE IZJAVE
Foto: RTS

NJENI KOMENTARI SE UVEK PREPRIČAVAJU

"IZLOMI MI SRCE ČOVEK, NE ZNAM KAKO NA VAS DELUJE OVAJ ATAK" Duška je ponovo kraljica Evrovizije, a ovo su NAJURNEBESNIJE IZJAVE

Pop kultura -

Duška Vučinić jedan je od simbola Evrovizije, bar kad je Srbija u pitanju, a ovaj status je zaslužila zbog svojih oštrih, često i sarkastičnih komentara prilikom prenošenja ovog prestižnog događaja.

Godinama unazad publika u Srbiji gotovo da ne može da zamisli Evroviziju bez prepoznatljivog glasa iz komentatorske sobe, odakle se prenose dešavanja s velike evrovizijske scene.

Duška Vučinić, Evrovizija
foto: Printscreen/RTS

Duška svojim često oštrim komentarima iz godine u godinu ludo zabavlja domaću publiku, a izuzetak nije bio ni ove.

Mada nije lako izdvojiti njene najurnebesnije komentare, mi smo pokušali da napravimo kompilaciju Duškinih najzabavnijih komentara s velike finalne večeri Evrovizije.

- Ja ne znam kako vama deluje, ali meni izgleda je kao da je u solarijumu, pa se bori da podigne gornji deo i da izađe iz njega - rekla je Duška nakon nastupa švedske predstavnice, Lorin, čiji se nastup sastojao iz plafonskog LED ekrana.

Evrovizija, Evrovizija 2023, Švedska
foto: Printscreen RTS

- Marko me je ubedio da je ovo prava ljubavna pesma, izlomi mi srce čovek - iskomentarisala je u svom stilu pesmu i nastup italijanskog predstavnika, Marka Mengonija.

Evrovizija, Evrovizija 2023, Italjia
foto: Printscreen RTS

- Jes malo energična pesma, ali da li ste primetili ove plesače koji imaju neprirodno bele zube. Međutim, ne, to su štitnici, pošto nastup predstavlja bokserski ring. Možda ste to skontali pre mene, ali ja sam tek danas - primetila je nakon nastupa predstavnika Finske.

Evrovizija, Evrovizija 2023, Finska
foto: Printscreen RTS

- Čim se pojavi neka voditeljka u grin rumu, znači da je to neka zahtevna scenografija i da tu moramo da kupujemo vreme - otkrila je Duška gledaocima mali televizijski trik.

- U četvrtak sam mislila da je neki svetski dan šljokica, a sad već mislim da je mesec šljokica - rekla je Duška nakon nastupa Australijanaca, čiji su kostimi bili u šljokicama.

Evrovizija, Evrovizija 2023, Australija
foto: Printscreen RTS

- Mora da je mučenik baš istrošen - rekla je za voditelja Grejema Nortona, koji je ove godine i voditelj i komentator Evrovizije.

- Do kraja večeri ćemo videti ko će dizati kredite i skupljati pare za organizaciju sledeće godine - rekla je u jednom trenutku tokom večeri aludirajući na troškove organizacije Evrovizije.

Duška Vučinić
foto: Aleksandar Jovanovic

- Ne kapiram baš ovaj mizanscen, ali verovatno je to neki britanski folklor - rekla je tokom jednog od javljanja britanske voditeljke iz grin ruma.

- Predstavnica Jermenije peva o ljubavi koju tek treba da upozna. E, ovo još nismo čuli - brutalno iskreno je konstatovala.

Evrovizija, Evrovizija 2023, Jermenija
foto: Printscreen RTS

- Da l' ste Ramštajn, Lordi, šta ste - začuđeno je postavila retoričko pitanje nakon nastupa Nemačke.

Evrovizija, Evrovizija 2023, Nemačka
foto: Printscreen RTS

- Ponovo priča o evrovizijskog aplikaciji. Ne znam kako na vas deluje ovaj atak na svakih deset minuta, a verovatno će još nekoliko puta da govore o njoj. Imam želju da se rastanem sa svojim telefonom. Pravite buku i pravi se buka - rekla je Duška nakon što joj je zasmetalo što su voditelji svako malo tokom prenosa podsećali na to da od ove godine publika može da glasa i putem aplikacije.

Luk Blek, Evrovizija, Evrovizija 2023
foto: Printscreen/RTS

- Sad mi se čini da scenaristi misle da smo mi u problemu s kolektivnim pamćenjem, pa nam ponavljaju šta je bilo i šta će biti non-stop, kao da ne umemo sami da prebrojimo - rekla je u jednom od podsećanja toka večeri od strane voditelja u areni.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:33

ZNAČI MU KONSTRAKTINA PODRŠKA, ALI NJENA REČ JE BIBLIJA! Luk Blek otkrio čija podrška ga je posebno iznenadila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track