MEGAN I HARI VIĐENI PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE KRUNISANJA ČARLSA: Otišli u ekskluzivni restoran, na njoj garderoba od 1.500 evra
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

neverovatno

MEGAN I HARI VIĐENI PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE KRUNISANJA ČARLSA: Otišli u ekskluzivni restoran, na njoj garderoba od 1.500 evra

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari pojavili su se u javnosti prvi put nakon krunisanja britanskog kralja Čarlsa III i kraljice Kamile. Poznati par nikad nije bio srećniji, makar ne javno. Otkriveni su i detalji modnog izdanja vojvotkinje od Saseksa. A komentariše se i da je ona navodno ponovo u drugom stanju.

Megan Markl i princ Hari posetili su Suši Bar Montesito u Santa Barbari pre nekoliko dana. Ovaj ugostiteljski objekat ima Mišlin zvezdicu, a obrok po osobi košta oko 165 dolara, piše "Dejli mejl".

Megan Markl, princ Hari
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

estoran se nalazi u blizini kuće vojvotkinje i vojvode od Saseksa koji su bili u pratnji obezbeđenja. Hari je nedavno prisustvovao krunisanju svog oca u Vestminsterskoj opatiji, noseći svečano odelo modne marke "Dior" i četiri počasne medalje.

Samo sat vremena posle ceremonije, održane šestog maja u Vestminsterskoj opatiji, krenuo je na avion. Istog dana kada su krunisani Čarls III i Kamila, sin princa Harija i Megan Markl Arči Harison slavio je četvrti rođendan - poznati par ima i ćerku Lilibet Dajanu.

Megan Markl, princ Hari
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hari je na događaju u Londonu bio suzdržan, stručnjaci za govor tela kažu i veoma nervozan, ali i tužan. U Kaliforniji nije skidao osmeh sa lica, dok je bio pored Megan Markl. Princ se pojavio u sportsko-elegantnom modnom izdanju, dok je vojvotkinja od Saseksa bila u haljini "Heidi Merrick" čija je cena 475 dolara ili 434 evra.

Nosila je torbu brenda "Cesta Collective", model iz nove kolekcije koji košta 462 dolara odnosno 422 evra. Iza papuča se nalazi modna kuća "Hermes" i cena ovakve obuće je 660 funti ili 603 evra. Cena njenog stajlinga je 1.459 evra, podatak će naročito biti zanimljiv ljubiteljima mode.

Megan Markl, princ Hari
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Komentariše se ovih dana da je Megan Markl navodno ponovo u drugom stanju. Međutim, nema zvanične potvrde toga, takve pretpostavke pokrenule su slike sa planinarenja u Montesitu na kojima je primećen neobičan "detalj" na njenom struku.

Dok neki misle da se radi o specijalnom pojasu, drugi dodaju da se ispod majice nazirao "stomačić". Megan je tog dana nosila narukvicu koju joj je ranije poklonio britanski dvor što je ocenjeno kao njena podrška Čarlsu III.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja