NAKON IZDAJE USLEDILA NAJBOLJA OSVETA: Nakon što je drugarica izneverila, svi pričaju o njenoj TRANSFORMACIJI (FOTO)
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

RADI NA SEBI

NAKON IZDAJE USLEDILA NAJBOLJA OSVETA: Nakon što je drugarica izneverila, svi pričaju o njenoj TRANSFORMACIJI (FOTO)

Pop kultura -

Olivija Vajld u poslednje vreme jako često vežba i najčešće je paparaci fotografišu kada dolazi u teretanu ili odlazi iz nje.

Rediteljka i glumica snimljena je ovog ponedeljka nakon što je završila s treningom u teretani u kalifornijskoj četvrti Studio Siti. Nosila je crne helanke, sportski top, jaknu i patike dok je oči sakrila iza sunčanih naočara.

U ovom izdanju moglo se videti njeno istrenirano telo i "six pack", odnosno savršeno oblikovani trbušni mišići. Kada je uočila paparace, Olivija se blago smeškala.

Olivija Vajld
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Inače, nedavno su strani mediji pisali da se njen bivši dečko, Hari Stajls, nije pojavio na ovogodišnjoj Met Gali jer se bojao suočavanja s njom i njenom sada već bivšom prijateljicom, manekenkom Emili Ratajkovski, s kojom je u vezi. Pevač je Oliviju vidio navodno tek jednom otkad se saznalo da ljubi Emili, a bilo je to sredinom prošlog meseca kod teretane u koju oboje idu.

Harijev prijatelj je otkrio da je dobio pozivnicu za prestižni događaj Ane Vintur, ali je ljubazno odbio nakon što je saznao da dolaze Olivija i Emili. "Harry je bio pozvan na Met Galu, ali znajući da obe definitivno idu, izbegao je to kao da je kuga", ispričao je.

Olivija Vajld
foto: BG020/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Organizatori Met Gale rekli su mu da će preduzeti sve moguće korake kako bi osigurali da ne dođe do neprijatnog susreta s Olivijom, ali on nije želeo da rizikuje. Hari nema želju u ovom trenutku da se sretne licem u lice s Olivijom", dodao je izvor blizak pevaču.

I zaista, Met Gala je dovela do toga da se prvi put vide Olivija i Emili otkad je manekenka uhvaćena kako razmenjuje nežnosti sa Stajlsom na ulicama Tokija. Posebno šokantno bilo je što je Emili bila Olivijina bliska prijateljica i jedna od onih koji su je tešili nakon raskida s pevačem.

Olivija i Emili su se ignorisale na crvenom tepihu i ponašale kao da ona druga ne postoji, a novi povod za dramu bila su njihova modna izdanja. Dok su Ratajkovski hvalili modni stručnjaci, Vajld je završila na listi najgore odevenih i još je nosila istu kreaciju kao Margaret Zang, urednica kineskog izdanja magazina Vogue, ali njena je bila u beloj boji. Zbog toga je navodno Emili likovala, iako je ona ta koja je završila s bivšim dečkom svoje prijateljice.

Podsetimo, Emili je "dolivala ulje na vatru" kada je nedavno za špansko izdanje magazina Vogue progovorila o videu svog strastvenog poljupca s pevačem. Manekenka je opovrgnula da je imala sukob s prijateljicom Olivijom, koja je bila dve godine u vezi sa Stajlsom pre nego što su u novembru prošle godine raskinuli.

Hari Stajls
foto: STRINGER / AFP / Profimedia

Nazvala je video poljupca s Harijem "nesrećnom situacijom", te je istakla da joj je žao zbog Olivije. Objasnila je kako još nije razgovarala s glumicom i da nisu raspravile o svemu što se dogodilo.

Izvor blizak Vajld za Daily Mail otkrio je istinu o odnosu nekadašnjih prijateljica. "Nisu imale nikakav sukob jer Olivija nije razgovarala s Emili od njenog poljupca s Harijem. Izdala ju je i prekršila ženski kodeks", ispričao je.

Takođe je komentarisao manekenkinu izjavu da žali Oliviju zbog svega.

Olivija Vajld
foto: Profimedia

"Emili ne bi trebalo da se oseća loše zbog Olivije. Trebalo bi da preispita svoj ljubavni život, izlaske na sastanke i muškarce koje bira. Trebalo bi da se fokusira samo na to da bude mama. Olivija samo želi da Emili više ne izgovara njeno ime", ispričao je izvor.

Mnogi smatraju da je Olivija dobila što je zaslužila. Naime, kada se saznalo ljubi Harija, javnost je ostala u šoku, pogotovo jer je većina javnosti mislila da je Vajld još s glumcem i komičarem Džejsonom Sudeikisom, s kojim ima dvoje dece.

Hari Stajls
foto: @CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sudeikis se našao na meti osuda celog sveta kada je dogovorio da Oliviji tokom nastupa uživo uruče papire za sud za starateljstvo nad decom. Javnost je odmah stala na njenu stranu.

Međutim, da Vajld nije baš dobrica saznalo se kada je otkriveno da je varala Džejsona, te Hariju čak nosila omiljeni obrok koji je ranije pripremala glumcu. Sudeikis je čak pokušavao da je zaustavi, što je ispričala njihova nekadašnja dadilja.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track