MEGAN SE POJAVILA U ZLATNOM OD GLAVE DO PETE I BUKVALNO ZASIJALA: Svi su gledali u njen stomak zbog glasina da je trudna! (FOTO)
Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

dobila nagradu

MEGAN SE POJAVILA U ZLATNOM OD GLAVE DO PETE I BUKVALNO ZASIJALA: Svi su gledali u njen stomak zbog glasina da je trudna! (FOTO)

Pop kultura -

Neočekivani dolazak princa Harija (38) iznenadio je prisutne na "Women of Vision Awards", gde je došao u društvu supruge Megan Markl (41). Megan je došla u Njujork da primi nagradu, a osim Harija, društo joj je pravila i majka Dorija.

Hari je za ovu priliku obukao klasično crno odelo, a celo veče nije skidao osmeh s lica. Sudeći po fotografijama, bio je ponosan na suprugu zbog nagrade koju je dobila.

Megan Markl
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan je zasjala u zlatnoj haljini dizajnerke Džoane Oritz, čija je vrednost 1.850 dolara. Haljina je bila bez rukava i ukrašena prorezom u obliku dijamanta kod grudi i malim šlicem kod kolena.

Haljinu je iskombinirala sa štiklama Tom Ford koje koštaju 1.350 dolara u istoj boji i zlatnom torbicom Karoline Herere od 1.100 dolara, a odlučila se i za jednostavan, zlatni nakit okje je zapravo najskuplji deo njene odevne kombinacije jer je u pitanju Kartije narukvica od 7.350 dolara koju je nosila princeza Dajana.

Megan Markl
foto: BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Nikada nije kasno za novi početak. Možete da budete vizionar svog života. Možete da zacrtate put na kome ćete ponavljati svakodnevno ponavljati rituale služenja, ljubaznosti, milostinje, aktivizma i poštenja, sve dok to ne postane ono što će sledeći talas žena prepoznati, bilo da su mlade ili stare, koji će takođe izabrati ovaj trenutak da se pridruže pokretu i našu viziju pravednog sveta pretvoriti u stvarnost - rekla je okupljenima tokom primanja nagrade.

Inače, prethodnih nekoliko dana se šuškalo da je Megan ponovno trudna, ali sudeći po najnovijim fotografijama i zavidnoj figuri, čini se da ipak nije.

Bonus video:

02:43

SKANDAL NA KRUNISANJU ČARLSA III! Heraldičar Grujić za Kurir TV: Novi kralj je imao pametnija posla, OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track