U ŠKOLI NIJE BILO DEVOJČICE KOJU NISAM ŠTIPNUO Milan Kalinić izazvao buru zbog KONTROVERZNE izjave, tviteraši ga urnisali!
Foto: Printscreen/Instagram

da li je moguće

U ŠKOLI NIJE BILO DEVOJČICE KOJU NISAM ŠTIPNUO Milan Kalinić izazvao buru zbog KONTROVERZNE izjave, tviteraši ga urnisali!

Pop kultura -

Voditelj Milan Kalinić, izazvao je ne tako pozitivne reakcije na društvenim mrežama nakon kontroverzne izjave o vršnjačkom nasilju u osnovnim školama.

U emisiji "Kec na jedanaest", Kalinić je izneo stavove koji su naišli na osudu korisnika Tvitera, pokrenuvši debatu o ovoj osetljivoj temi.

Milan Kalinić
foto: Pritnscreen

- Deca odrastaju u nenormalnim uslovima… Ja se sećam svog petog razreda… Nije bilo devojčice koju nisam štipnuo, zakačio… To su svi radili. A sada dečak od 11 godina, koji ulazi u pubertet, kome rade hormoni, bio bi optužen za seksualno maltretiranje - rekao je Kalinić i zapalio Tviter, pa su usledile oštre reakcije.

- Evo Milan Kalinić na televiziji K1 govori o nasilju, apostrofira kako sve potiče iz porodice, kako nam je društvo u problemu… - glasi jedan tvit u kom se mogu videti fotografije voditelja kako učestvuje u tuči pre košarkaške utakmice između Crvene zvezde i Partizana.

Incident se dogodio 2019. godine. Najpre je voditelj proglašen krivim i osuđen je na uslovno kaznu od deset meseci zatvora. Međutim, kasnije je Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio glumca Milana Kalinića od optužbi za nasilničko ponašanje na košarkaškoj utakmici između Crvene zvezde i Partizana u aprilu 2019. godine. Prilikom donošenja druge prvostepene presude, sudija je istakao da nema dokaza iz kojih se može zaključiti da je Kalinić kriv.

- Volela bih da ima ćerku pa da čujem da li bi mu bilo normalno da je dečaci u školi pipkaju i štipkaju zato što im rade hormoni? - još jedna je reakcija na Tviteru.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

02:32

OVO JE POSLEDNJA NEOSTVARENA ŽELJA SAŠE VIDIĆA! Voditelj Ivan Gajić otkrio detalje poziva pre 2 nedelje: GODINAMA JE TO PLANIRAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track