NE SPAVA DANIMA, TUČE SE SA MUŽEM I PORODICA KRIJE NOŽEVE OD NJE! Izašao novi dokumentarac o Britni Spirs: Fanovi su zabrinuti!
Foto: Instagram/britneyspears

VIDEO

NE SPAVA DANIMA, TUČE SE SA MUŽEM I PORODICA KRIJE NOŽEVE OD NJE! Izašao novi dokumentarac o Britni Spirs: Fanovi su zabrinuti!

Pop kultura -

Objavljen je najnoviji dokumentarac o Britni Spirs pod nazivom 'TMZ istražuje: Britni Spirs: Cena slobode', koji je otkrio bizarne detalje o pevačici i šokirao fanove.

- Spirs provodi većinu vremena sama kod kuće - rekao je izvršni producent TMZ-a Čarls Latibadier. U dokumentarcu se navodi da Spirs pije ogromne količine kafe i energetskih napitaka, kao i da ponekad može da spava po tri dana, a onda danima ne spava. Često ima manične epizode, zbog čega njena porodica drži sve noževe u kući podalje od nje, navodi se u dokumentarcu.

Britni Spirs
foto: Printskrin/Instagram

Britni je majka 17-godišnjeg Šona Prestona i 16-godišnjeg Džejdena, koje navodno nije videla više od godinu dana, a tek povremeno se čuje preko SMS poruka.

Dokumentarac se osvrnuo i na njen brak sa plesačem Semom Ašgarijem, a navodi se da je Spirs imala nekoliko fizičkih obračuna sa suprugom. Inače, već neko vreme kruže glasine da godinu dana nakon što je izgovorila 'da' ima bračnih problema sa Semom. Ona je krajem marta snimljena kako se ukrcava u privatni avion bez muža, a na ruci nije imala ni burmu.

Podsetimo, par se venčao u junu prošle godine posle pet godina zabavljanja i godinu dana nakon što su se verili. Mnogi nisu naklonjeni Ašgariju i veruju da on pevača koristi kao svoj „privatni bankomat“.

Međutim, otkriveno je da je Spirs zaštitila svoje bogatstvo od njega. Mladenci su potpisali "čvrst" predbračni ugovor koji favorizuje pevačicu i štiti svaku zaradu koju je zaradila pre venčanja, otkrili su izvori bliski Britni. Neki su se zabrinuli da je Sem hteo da iskoristi i komentarisali da je pevačicu zaprosio u zanimljivom trenutku, nakon što je postala sama, a njen otac Džejmi Spirs više ne nadgleda njene finansije.

Britni, čija se neto vrednost procenjuje na više od 60 miliona dolara, upoznala je Ašgarija u oktobru 2016. na snimanju njenog muzičkog spota za njenu pesmu 'Slumber Parti' i on je glumio njenu simpatiju.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track