GLUMAC KOG SRBIJA OBOŽAVA DOBIO OVACIJE OD SEDAM MINUTA: Jedva se suzdržao da ne zaplače, a sve zbog ovog poteza obožavatelja
Foto: Nemanja Nikolić

potvrdio status zvezde u kanu

GLUMAC KOG SRBIJA OBOŽAVA DOBIO OVACIJE OD SEDAM MINUTA: Jedva se suzdržao da ne zaplače, a sve zbog ovog poteza obožavatelja

Pop kultura -

Slavni glumac, koga Srbija obožava, Džoni Dep, nakon medijske izolacije za vreme suđenja sa bivšom Amber Herd, tokom 2022. godine, pojavio se na Kanskom festivalu.

Džoni Dep
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dep je svojim filmom otvorio ovogodišnji Kanski festival, a odmah nakon premijere izašao je pred publiku i dobio ekstatične sedmominutne ovacije.

Glumac se pod nabojem emocija jedva suzdržao da ne zaplače, dok je publika na jugu Francuske oduševljeno pozdravljala njegovu izvedbu Kralja Luja KSV i pružila mu podršku nakon teškog suđenja koje je imao sa Herd. On je samo mahnuo publici na balkonu i delovao zatetečeno odgovorm i reakcijama.

Džoni Dep
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rediteljka i zvezda filma Majven se takođe rasplakala na Kanskom festivalu, kada je nakratko uzela mikrofon.

- Želim da podelim ovaj trenutak sa svojim ljubavnikom, sa svojim producentom, sa Le Pacteom. Bila je to produkcija koju je bilo teško finansirati... i želim da podelim ovaj trenutak sa svim svojim timom širom pozorišta - rekla je.

Ovacije za Depa uprkos svemu

Dep je stigao u Kan gde je dočekan od strane hiljada obožavatelja koji su ga podržali, i nosili natpise ispred Palate i drhtali dok su pokušavali da dodirnu svog idola. Mnogi su bili uspešni u uspostavljanju kontakta sa Depom, koji je pet punih minuta stajao napolju sa obožavateljima pre nego što je prošetao tepihom.

Amber Herd
foto: Profimedia

Film označava Depovu najistaknutiju glumačku ulogu od završetka njegove pravne bitke protiv bivše supruge Amber Herd 2022. Iako je porota stala u Depovu korist, glumac ostaje po strani Holivuda zbog optužbi za zlostavljanje koje su se pojavile tokom suđenja. Direktor festivala razgovarao je sa novinarima uoči otvaranja i osvrnuo se na Depovo prisustvo u Kanu.

Džoni Dep
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Ne znam za sliku Džonija Depa u SAD. Iskreno da vam kažem, u svom životu imam samo jedno pravilo: to je sloboda mišljenja, sloboda govora i delovanja u zakonskom okviru. Da je Džoniju Depu zabranjeno da glumi u filmu, ili da je film zabranjen, ne bismo bili ovde i pričali o tome.

Ovim pojavljivanjem, Dep je dokazao da je i dalje najveća zvezda, te da je zasluženo u vrhu kinematografije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track