NAJBOLJI STAJLINZI KANSOG FESTIVALA! Defile prelepih dama: Bivša srpska snajka očarala sve, a unuka Grejs Keli privukla poglede!
Foto: Profimedia

FOTO

NAJBOLJI STAJLINZI KANSOG FESTIVALA! Defile prelepih dama: Bivša srpska snajka očarala sve, a unuka Grejs Keli privukla poglede!

Pop kultura -

Juče je otpočeo čuveni Kanski filmski festival, a brojne poznate linosti našle ovih dana boraviće u tom gradu i prisustvovaće premijerama različitih filmova.

Osim neverovatnih kinematografskih uspeha, u ova dva dana imali smo prilike da vidimo neverovatne stajlinge slavnih dama.

Premijeri filma "Monster" posvećen je između ostalih ostvarenja drugi dan Kanskog festivala. Crveni tepih te promocije obeležilal su brojna zanimljiva modna izdanja, među kojima se izdvojio stajling Anje Rubik. Poljska manekenka je dobro poznata domaćoj javnosti. Razlog tome jeste njena uspešna karijera, ali i ljubavna priča sa poznatim Srbinom.

Anja Rubik
foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Ona je sve oduševila stajlingom. Odabrala je kombinaciju jednostavnih pantalona ravnog kroja i svilene bluze otvorenih leđa. Kaiš je primer da ovaj model modnog asesoara, u znaku modne klasike, ne gubi na popularnosti. Salonke su simbol damskog stila, a crveni karmin je još jedan važan detalj koji je doprineo da ova manekenka bude modna zvezda u Kanu.

Slavna glumica Uma Turman pojavila se na festivalu u Kanu u društvu sina Levona kojeg je dobila sa kolegom Itanom Hokom, a mnogima nije promaklo da je njihov naslednik slika i prilika oca.

Uma je izgledala poput boginje u zanosnoj puder roze haljini preko koje je prebacila zanosan tamno crveni ogrtač, dok je look zaokružila Chopard bordo čokerom i decentim nakitom. Ipak, njen najveći "ukras", složiće se mnogi, bio je njen sin, koji je izrastao u ozbiljnog frajera.

Na otvaranju Kanskog festivala 2023. pojava britanske glumače legende Helen Miren nije mogla da prođe nezapaženo. Glumica je boju svoje haljine uparila sa bojom kose.

Neobična plava frizura savršeno je dopunjavala plavu haljinu „Del Core“, koja je ko salivena odgovarala njenoj figuri i srebrnim sandalama, dok je u rukama nosila lepezu sa natpisom #vorthit (vredi!) velikim slovima.

Slavna glumica Vajola Dejvis prisustvovala je večeras premijeri filma "Monster". Fotografije nje sa ove smotre nadmašuju i njena modna izdanja iz Holivuda.

Vajola Dejvis
foto: Genin Nicolas/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Vajola Dejvis u asimeteričnoj haljini preko koje nosi raskošan ogrtač od perja izgleda kao prava modna diva. Modni stil koji je prikazala podseća na glamur nekadašnjeg glamura koji tako sjajno osmišljen, ne gubi trku sa trendovima. Glumica je na Kanskom festivalu očarala svojim prelepim osmehom, a društvo joj je pravio suprug Džulijus Tenon sa kojim je i doputovala u Kanu.

Premijeru filma "Jeanne du Barry" sinoć na Kanskom festivalu obeležilo je i pojavljivanje Šarlot Kaziragi, unuku slavne Grejs Keli, na crvenom epihu.

Šarlot Kaziragi
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Toaleta koju je sinoć nosila je veoma originalni model, a moto "razlikovati se od drugih" uvek je bio njen glavni modni princip.

Na premijeri filma "Monster" u centru pažnje je bio stajling britanske glumice Ejmi Džekson.

Ejmi Džekson
foto: Simone Comi/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Ejmi Džekson pojavila se na premijeri u izazovnoj haljini klasičnog kolorita. I dok je boja odeće bila odmerena, dizajn je bio potpuno drugačiji. Akcenat je dat predugačkom šlicu koji je njeno modno izdanje učinio veoma provokativnim.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/Najžena)

Bonus video:

01:07

Održan tradicionalni folklorni festival „3. mart” naroda Li i Mijao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track