OKO MENE 300 MUŠKARACA, A JA SAMA! Šeron Stoun preživela pakao tokom snimanja EKSPLICITNIH SCENA: Zaradila je samo OVOLIKO!
Foto: Youtube screenshot

POSTALA JE ZVEZDA

OKO MENE 300 MUŠKARACA, A JA SAMA! Šeron Stoun preživela pakao tokom snimanja EKSPLICITNIH SCENA: Zaradila je samo OVOLIKO!

Pop kultura -

Ulogu Ketrin u filmu „Niske strasti“ odbile su Meg Rajan, Kim Besindžer, Mišel Fajfer, Džulija Roberts, Džini Dejvis i mnoge druge poznate glumice. Ipak, Šeron Stoun je nije odbila, što je svakako bila ispravna odluka jer je i 30 godina kasnije, svi vezuju za ovu ulogu.

Film obiluje eksplicitnim scenama, a posebno je zapažen deo kada Šeron prekršta noge, te se moglo videti da ispod haljine nije nosila veš. Kako je godinama tvrdila, reditelj nije dobio njeno odobrenje za ovu scenu jer joj je prethodno obećao da će iseći sve sporne slike, što je on demantovao.

Majkl Daglas, Šeron Stoun, Niske strasti
foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Bilo kako bilo, godine su prošle i glumica više nije želela da govori o ovoj temi. Umesto toga, osvrnula se na ostala poniženja koje je doživela zarad uloge života.

- Najveće poniženje sam doživljavala od producenta koji me je, tokom čitavog projekta, oslovljavao sa Keren umesto Šeron. Tako je nastavio da me zove čak i posle svečanosti dodele Oskara za koji sam bila nominovana - dodaje Stoun.

Film je prihodovao čak 500 miliona dolara, od čega je 14 pripalo glavnom glumcu, Majklu Daglasu, dok je Šeron dobila samo 500.000, iako je od uloge Ketrin napravila filmsku boginju.

- U redu, ja sam tada zaista tek počinjala. Majkl je bio izuzetno velika zvezda - priznaje Stoun koja se ovim filmom probila u sam vrh.

Šeron Stoun
foto: Printscreen/youtube

Teško joj je bilo da snima eksplicitne scene, pogotovo što je sve vreme bila okružena muškarcima:

- Oko mene 300 muškaraca, ja sama, a snimaju se erotske scene. Garderoberi su bili muškarci, šminkeri su bili muškarci. Samo je supervizorka garderobera bila žena i ponekad bih je zamolila da ostane malo na snimanju dok radim baš te scene.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track