ZASLUŽUJEŠ DA TRUNEŠ U ZATVORU! Osramoćeni glumac se pohvalio novim izgledom, urnisali komentarima: Sada ne izgledaš kao UBICA
Foto: Profimedia

ne vole ga

ZASLUŽUJEŠ DA TRUNEŠ U ZATVORU! Osramoćeni glumac se pohvalio novim izgledom, urnisali komentarima: Sada ne izgledaš kao UBICA

Pop kultura -

Holivudski glumac Alek Boldvin se pohvalio novim izgledom na svom Instagramu samo nekoliko dana po završetku snimanja filma "Rust" na kom se desila velika tragedija, koja je rezultirala i sudskim procesom koji i dalje mnoge šokira.

Alek je obrijao gustu bradu koju je morao da ima za potrebe snimanja, a jednom delu njegovih fanova nije se svidelo to što se Boldvin hvali na društvenim mrežama. Mnogi nisu zaboravili nesreću koja se desila na snimanju istoimenog filma kada je pre 18 meseci slučajnio ubio snimateljku Halinu Hačins.

"Bože, kako je dobro bilo obrijati ovu bradu", napisao je Boldvin i time razljutio mnoge na Instagramu. Brutalni komentari su se nizali ispod objave, a ovo su samo neki.

"Nema šanse da gledam to smeće od filma. Ti 100 odsto zaslužuješ da budeš u zatvoru sada, a ne da se izležavaš tu po krevetu. Bolje ti je da razmisliš koliko si zapravo dobro prošao", napisao mu je jedan korisnik Instagrama.

Alek Boldvin
foto: Printscreen/instagram

"A, reci nam, je li bio dobar osećaj upucati snimateljku", sarkastično ga je upitao drugi, a treći se nadovezao: "Dobro, a pomisliš li ikad i na porodicu Haline Hačins i šta se događa s njima?", "Treba da truneš u zatvoru", ali se tu nisu zaustavili.

"Jesi li se tako blaženo osećao i kada si ubio onu ženu", pitao ga je jedan pratilac, a drugi je nadodao: "Da, sada ne izgledaš kao ubica, što i jesi.", a bilo je i onih koji su pisali da glumac izgleda mnogo mlađe bez brade, ali mnogo više onih koji su ga osuđivali.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:33

NEPRIMERENO SAM MORAO DA UPOZORIM NASILNIKE KAKO BI SE SMIRLI! Glumac otvorio dušu: Ta grupa se preselila iz Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track